Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 септември 2011
Мислења
5.443
Поени од реакции
5.569
Не знам дали само јас заприметувам но во ова полувреме и не ни се баш судиите криви..проблемот во нас е што пред натпреварот си зацртавме дека судиите ќе не уништат и таканатаму но никој не ни е крив што не играме цврста и груба одбрана како што играат германците при секој наш напад и никој не ни е крив што стоилов промашува три од три зицери при наште водство и никој не ни е крив што одбиените топки на ангелов доаѓаат до њемците..пшлус ангелов му подари еден гол ..реалноста е дека судиите и не не оштетија кој знае колку во првото полувреме..за второто ќе видиме и се надевам на победа!
Како сакаш да играме груба одбрана кога за најмал фаул добиваме 2 минути? :)

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Магдинчев, зошто сеа не крекаш дека треба да ја шириме играта преку крила !?

И Филип, ШУТНИ да му е*ам вујната, те имам на аватар, ќе дадеш гол, само ШУТНИ !!!

Дојчланд АУТФИДЕРЗЕН, Македонија убер алес !!!!!

B

Borg_Drone

Гостин
Најјачи муабет @zguman Стефче Алушевски - Ryan Giggs на Македонскиот ракомет.
Ако сака нека е Господ лично, ако вака продолжат судиското трио „Топли браќа“ не ни бега пораз.
Педерите мамичето судиско да им го ебам.........Се гледа дека ги подучувале како да го трлаат подобро.Лупни му бокс на еден од нашиве и оп, ти подавам рака дека сум направил прекршок.....Сега ќе извадат еден Хеклер Германциве, ќе ја застрелаат целата наша екипа сосе гледачи и извинете........

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Што се однесува до ракометот, отсекогаш сме играле против судии без разлика дали се работи за женски или машки ракомет. До сега требаше да се навикнам на ова ама тешко ми оди. И понатаму им пцујам на судиите се до 3-4 колено. Верувам во нашите момци дека можат против судиите кои реално вечерва се единствениот наш противник. Германија не е ништо посебно, со сигурност можам да кажам дека се послаби од Шведска.

Член од
8 декември 2011
Мислења
152
Поени од реакции
9
значи кои копилиња се судиите, да даде господ јазикот да им исчезне и никогаш повеќе свирче да не ставам во уста

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Башка јас имам пискав глас, од толку урлање сама себе си ги оштетив тапаничињата.

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Тоа копилето Рогиш се понаша како на бокс меч да е, свиња гнасна син му зет да му донесе дома да даде господ. Тие што седат од ЕХФ нека се обесат скотови едни, во живо гледаат нивните судии како делат правда. Леле еј колку сум нервозен ............................... у ПМ

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Филип еднаш го фаулираа кога шутираше и уште еднаш не се осмели.Воопшто нема храброст во него, а има скок како Бланка Влашиќ, може да праќа проектили!

F

fantomX

Гостин
Имало и полошо судење од ова досега, нема многу за шо да се жалиме за нив. Само да не биди, во решавачки моменти да не „решат“, то е лошото.

Само концентрација, промашување зицери (Стоилов беше?) за нас и создавање зицери (ко Борко) за Германија НЕ, тежок дуел е за таков луксуз.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како сакаш да играме груба одбрана кога за најмал фаул добиваме 2 минути? :)
И јас истово сакав да му го реплицирам. Ако ние почнеме онака да играме како нив, затвор не ни бега, затоа и слеп човек би приметил на кого се наклонети судииве. Какво е судијчено плаво, грдо, мало, само за шамарање, затвор би го лежела.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Продолжува филмот - Падот на Берлин 3 дел .. :свиркам:

За кого?
За МАКЕДОНИЈА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop