Македонија – Германија [17.01.2012, 18:15]

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Само Алушевски да се разигра ... мора да се разигра,на таа страна сме најслаби,мора повеќе да се форсира по крилата !!!!!!!!!

Македонијааааааааааа!!1

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не утепаа судииве мамата :mad::mad:

НО МОМЦИТЕ СЕ ДРЖАТ ЛАВОВСКИ :vozbud::vozbud::cuc::cuc::vozbud::cuc:

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Добро е 12 - 12. Столе даде 2 гола после 3те промашувања , ама мора да има малку осцилации во играта. Премногу играме на пикер , Темелко не доби ниту една топка. Алушовски само 2 пати беше проигран.

Мора и Филип Лазаров да распука малце второто , ако не нека го стај Мирукловски во напад.

То е то , идема на ПОБЕДА!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам дали само јас заприметувам но во ова полувреме и не ни се баш судиите криви..проблемот во нас е што пред натпреварот си зацртавме дека судиите ќе не уништат и таканатаму но никој не ни е крив што не играме цврста и груба одбрана како што играат германците при секој наш напад и никој не ни е крив што стоилов промашува три од три зицери при наште водство и никој не ни е крив што одбиените топки на ангелов доаѓаат до њемците..пшлус ангелов му подари еден гол ..реалноста е дека судиите и не не оштетија кој знае колку во првото полувреме..за второто ќе видиме и се надевам на победа!

S

Stivie G

Гостин
Супер игра, но едно нешто сите не плаши:СУДИИ ПЕДЕРИ, се ќе направат само и само Германија да тепа. Во досегашниот тек 2 замерки:Борко да се врати на голот и Миркуловски да игра во напад бидејки Филип не покажа ништо

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.550
К. Лазаров мадафака :cool:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
За сите оние кои сакаат да му влепат една на Рогиш!

Туку Филип Лазаров со кој памет се пушта во игра. Раце му се тресат, не знае што прави. Судииве ....

Столе Стоилов срце мое :pipi: :vozbud:

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Абе а како се пишува Дојчланд ауф идерзен на германски? :D

В

Вори

Гостин
Ви реков јас,а и неколку други членови дека судиите ќе не дупат.Точно знаев што ќе се случи.А на Твитер ме правеа будала,ми викаа да не зборам предвреме.

Ама ќе го јадат курот и со судии.Научени сме да играме против сите.Само вака да продолжат силовито и ќе падне на колена Германија.Племе им ебем нацистичко.Гнаси.

Не смееме да им дозволиме да шутираат од 9 метри.Скоро сите голови оттаму ги постигнаа.Доволно е само рацете горе да се кренат и топката ќе оди над гол.Сигурен сум.

Диви е лош,Борко е двапати боље од него и со една рака.Нека влезе побрзо,затоа што Диви изгледа е премногу под влијание на атмосферата.Како можеше да избрза така и да ја изгуби топката,не знам.
А Филип Лазаров исто е дупе.Се плаши да игра човекот.Нека се угледа малку на брат му,да му се мочам во ракометарот.Аљуш треба да игра и во одбрана и во напад,Филип е тотално некорисен.

Другото е горе-доле добро,само малку Темелков по десно крило да се форсира и се ќе биде добро.
Момциве изгинаа на терен,срце оставија,ќе биде штета да не победат и да не направат нешто повеќе.

А и од публикава денеска сум многу задоволен,ептен се подобрени за разлика од минатиот пат.
Најјако беше коа им пееја Ауффидерзен на швабите.Се наежив ко кокошка.

ИДЕМЕ МОМЦИ!ЗА КОГО?ЗА МАКЕДОНИЈА!

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
алушевски е добар во одбрана, треба да се форсира повеќе во нападот, од 2 шанси 1 гол, и тоа промашувањето беше од тешка позиција.
одиме даље

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom