Ви реков јас,а и неколку други членови дека судиите ќе не дупат.Точно знаев што ќе се случи.А на Твитер ме правеа будала,ми викаа да не зборам предвреме.
Ама ќе го јадат курот и со судии.Научени сме да играме против сите.Само вака да продолжат силовито и ќе падне на колена Германија.Племе им ебем нацистичко.Гнаси.
Не смееме да им дозволиме да шутираат од 9 метри.Скоро сите голови оттаму ги постигнаа.Доволно е само рацете горе да се кренат и топката ќе оди над гол.Сигурен сум.
Диви е лош,Борко е двапати боље од него и со една рака.Нека влезе побрзо,затоа што Диви изгледа е премногу под влијание на атмосферата.Како можеше да избрза така и да ја изгуби топката,не знам.
А Филип Лазаров исто е дупе.Се плаши да игра човекот.Нека се угледа малку на брат му,да му се мочам во ракометарот.Аљуш треба да игра и во одбрана и во напад,Филип е тотално некорисен.
Другото е горе-доле добро,само малку Темелков по десно крило да се форсира и се ќе биде добро.
Момциве изгинаа на терен,срце оставија,ќе биде штета да не победат и да не направат нешто повеќе.
А и од публикава денеска сум многу задоволен,ептен се подобрени за разлика од минатиот пат.
Најјако беше коа им пееја Ауффидерзен на швабите.Се наежив ко кокошка.
ИДЕМЕ МОМЦИ!ЗА КОГО?ЗА МАКЕДОНИЈА!