Македонија засекогаш (Mp3 download)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.547
Поени од реакции
22.239
Секоја чест за новите интерпретации.

Посебно Борис Трајанов со Кога падна на Пирина ми се допаѓа многу. Имам многу интерпретации од таа песна слушано оти ми е омилена и дефинитивно една од подобрите интерпретации.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Вечерва на А1 и на плоштад во Скопје.

Браво Македонци...

Засекогаш Македонија

Член од
4 декември 2007
Мислења
515
Поени од реакции
22
Вечерва на А1 и на плоштад во Скопје.

Браво Македонци...

Засекогаш Македонија
Супер организирано, браво за организаторите!!!
Секоја чест,

МАКЕДОНИЈА ЗАСЕКОГАШ !!!

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Има некој идеја колку народ имаше?

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Има некој идеја колку народ имаше?
Мнооогууу:pos2:.

Не сериозно плоштадот беше полн. Организацијата беше топ.

Мене искрено премногу ми се допадна.

Единствен недостаток беше што пола и повеќе од пеачите пееја на матрица што не изгледаше ОК за концерт во живо.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Баш ме интересира колку многу...

Според она на ТВ, немам видено поголем собир во Македонија

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Ваљда Агенција за млади и спорт почнала да функционира асално...Еднаш у прва година не викнаа на аудиција и ние ги носевме електричните гитари, надевајки се дека таму имаат појачала...Али они рачунале дека ние ќе зееме акустични такашто неможеа да не чујат и ни рекоа дека ќе не викнат за недела дена...Ни земаа мобилни телефони, од дома и мејл и тврдеа дека ќе не исконтактираат што поскоро...Ден денес нит ми стигнал мејл, нит никој ми се јавил. :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Го гледав само почетокот и беше прекрасно. Песните беа супер.
Единсвтено не ме бендисаа водителите.. Марко од изведување не знае што побрзо да направи, глупирање многу грешки барем така беше додека гледав јас.

Фала Мистичен за песните.

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
Ваљда Агенција за млади и спорт почнала да функционира асално...Еднаш у прва година не викнаа на аудиција и ние ги носевме електричните гитари, надевајки се дека таму имаат појачала...Али они рачунале дека ние ќе зееме акустични такашто неможеа да не чујат и ни рекоа дека ќе не викнат за недела дена...Ни земаа мобилни телефони, од дома и мејл и тврдеа дека ќе не исконтактираат што поскоро...Ден денес нит ми стигнал мејл, нит никој ми се јавил. :)

И јас исто се надевам конечно дека ќе добиеме квалитетно владино тело кое ќе се „грижи„ за нас младите како и ќе работи за развивање и промоција на спортот.

Еве што донесува денешна Нова Македонија:

Кратки Вести
Ѓурчевски нов директор на Агенцијата?

Драган Ѓурчевски, раководителот на секторот спорт во Агенцијата за млади и за спорт (АМС), најверојатно ќе биде новиот директор на Агенцијата, дознава „Нова Македонија“. Досегашниот прв човек на владиното тело одговорно за младите и за спортот Ивица Георгиевски заминува во пратеници и Ѓурчевски најверојатно ќе го наследи на оваа функција.
Георгиевски беше на листата на коалицијата на ВМРО-ДПМНЕ во првата изборна единица и беше избран за пратеник. Иако најавуваше дека можеби ќе остане во Агенцијата, досегашниот прв човек на АМС реши да влезе во парламентот.
Во понеделникот, на скопскиот, плоштад АМС го промовира проектот „Македонија засекогаш“, каде што македонските музички ѕвезди старите македонски песни ги отпеаја во нов аранжман. Со овој проект Георгиевски го заврши директорувањето во Агенцијата. Бојан Георгиев, помошникот на секторот спорт и задолжен за односи со јавност, ќе го наследи Ѓурчевски на местото раководител на секторот спорт.

линк

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Единствено ми се допага од Бабура песната

Kajgana Shop

На врв Bottom