Македонија доби статус кандидат за член на ЕУ!

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ондак седи си во Канада и терај фајн принт, а остави ја Македонија на вистинските Македонци, ок.

Член од
1 ноември 2005
Мислења
2.142
Поени од реакции
1.256
Garfield напиша:
Ондак седи си во Канада и терај фајн принт, а остави ја Македонија на вистинските Македонци, ок.
Of lele, eve ushte edna kategorija-Vistinski Makedonci!!!
Koi se pa tie sega gospod znae. Shto li beshe toa dostoinstvo dali znaat.

SLaCk

Remember me?
Член од
23 ноември 2005
Мислења
1.451
Поени од реакции
18
Nekoj se prasuva zasto poveke ne sme se raduvale?Pa otkako Evropa ni smeni se sto mozese(ili mozebi ne e se!?) sega ne chasti so kandidatski status.Toa e "cekor napred" samo drugiot koa ke go napravime da ne bideme uste poobezliceni.Toa me plasi.I mnogu mi e zabavno sto 95% od lugeto se ZA vlez vo EU a ne postojat evroskeptici(kako vo sekoja druga zemja).hehe tolku od razmisluvanjeto na nasite gragani.isto bese i vo SFRJ nie bevme sekoas najzagreani za odrzuvanje na SFRJ(do den deneshen najmnogu luge od Makedonija zalat po SFRJ) a eve deneska si napraivme nov idol - Evropska Unija.Odime gordo napred ne gledame na strana samo napred kon edinstvenata cel EVROPA koj prezivee ke raskazuva.

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
хе хе европска унија??? сто бесе тоа??? дали има усте болни мозоци сто мозат да поверуваат на лагите од волот бучко, и дали има усте болни сто ке поверуваат дека бранче нема тајни сметки во швајцарија.

Член од
12 декември 2005
Мислења
24
Поени од реакции
0
ajde cestito neka ni e vleguvanjeto vo EU so ova nasata vlada dokaza deka e najbolja i deka treba da i se dodeli uste eden mandat

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
А да не јадеше лања. Фала за честитките, ама некако не дека нели владава се посра од убава работа за ова. Ова е успех на Македонија и македонците, а не на владата. Состојбата е ужасна, но, со ова и умна работа се дава трошка надеж.

Член од
17 септември 2005
Мислења
305
Поени од реакции
0
не остава ништо друго освен да се надјаваме, че Македонија ште получи дата за преговори в нај-крат'к срок..и да почнеме да преговарјаме. јасно е кој ште б'де нај-големија лобист за Македонија по време на преговорите.

Програма максимум - Македонија и Х'рватија в пакет членки на ЕС

Член од
20 декември 2005
Мислења
503
Поени од реакции
6
sanjas напиша:
ajde cestito neka ni e vleguvanjeto vo EU so ova nasata vlada dokaza deka e najbolja i deka treba da i se dodeli uste eden mandat
nepravi se smesen be prijatele, za kakvo vleguvnje, i za kakva EU ti zboruvas, namesto da recis sto pobrzo ovie da gi nema, ti uste eden mandat im davas hi hi hi hi

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.225
Поени од реакции
34.519
sanjas напиша:
Чекај, ова ти озбилно, или? :lud:

Член од
14 јули 2005
Мислења
1.428
Поени од реакции
43
nasata vlada dokaza deka e najbolja

на новиот официјален јазик што ни го воведе вашата влада:

bolje = мадиња

Не би рекол дека има семантичка подлога синтагмата najbolja vlada, ниту на српски ниту пак на јазикот што го зборува оваа влада...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Добра влада (досега) = оксиморон!

Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Не сте свесни браќа и сестри Македонци и Македонки, колку дури сега ќе го ебеме ежот в газ! Кога сега ќе почне и оваа и сите идни влади да прават засилени и забрзани реформи, на народот ќе му излезе пена на уста. Не се радувајте, се што ќе треба да се исполни како следен услов ќе оди на наш грб, има крв да проплукаме.:raz: :( :icon_mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom