Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Ма тоа и ја покушавам да им го кажам на овие заглупени националисти.
Албанците не се криви, луѓе!

Они се изманипулирани, иначе да не беа изманипулирани знаете ли колку ќе беа добри...
- Многу!

Така да, нема врска, Албанците се супер, а ова што напаѓаат на секој саат по еден Каур, тоа не е заради некаква омраза кон каурите или Голема Албанија, него заради бензинот, светскиот заговор и масоните со све ЦИА и МОСАД и Бичиклиски.
Но глупата раја не сфаќа дека не ги мава по глава со шипка Љуљзим од Крушопек, кој иначе е многу фина персона, туку заговорот за цена на нафтата.
Не е баш така како што мислиш. Љуљзим го мава ама не го знае тој дека не треба да го мава -така му кажале....Љуљзим нема капацитет да свати дека правилно е да не го мава..Нема да го мава коа нема да му речат да го мава..

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ем шуто, ем боде. Јас само ја опишувам моменталната ситуација кај Македонците, тебе никој не те спомна.
Не опишушваш,туку ПОВИКУВАШ да се тепаат...
Не сум цвеќе за мирисање,ама со аљбанец нема да се разбериш т.е. во група 10-15...
Јас никогаш не сум бил во план (пред време)да излегувам за да се степам со некој.... како што прават аљбанците,не се тие криви што се малоумни,туку владата е крива што им попушта т.е. што уживаат премногу права за кои во друга држава само би сонувале..

Z

zmej gorjanin

Гостин
Не сум цвеќе за мирисање,ама со аљбанец нема да се разбериш т.е. во група 10-15...
Јас никогаш не сум бил во план (пред време)да излегувам за да се степам со некој.... како што прават аљбанците,не се тие криви што се малоумни,туку владата е крива што им попушта т.е. што уживаат премногу права за кои во друга држава само би сонувале..
И, познаваш некоја земја во светски рамки ист случај со тоа што го наведе во твојот пост, и дали мислиш дека е тоа нормално?

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.208
Поени од реакции
34.447
глеам ти дека мислиш мн дека си паметна а уствари не си свесна колку си глупа
Кога ќе се научиш да дискутираш без навреди, можеби и ќе ти го тргнеме банот од тема.
Сега за сега, 30 дена без пристап до конкретната тема и прва опомена пред бан од форумот.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Во меѓувреме видеово достигна на насловна на алсат. Видеово е толку аматерско што не заслужува посебно внимание ама сепак за алсат ова е топ вест. И веројатно оправдува уште десетина тепачки според нив.
Добро бе овие што го палат знамево,знаат дека палат православен христијански симбол???:facepalm:

Z

zmej gorjanin

Гостин
Кажи ми што не е нормално па ќе ти одговорам.
Па тоа, кога државата не ја гарантира безбедноста на своите граѓани и ништо не превзема по тоа прашање во случај кога таа е очигледно загрозена, а сепак очекува да бидат лојални граѓани, а граѓаните па не реагираат никако. Дали е тоа нормално?

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.626
Поени од реакции
31.487
malku poopshirno koja vlada ,i ne manipuliraj so toa vladata pa vladata ,kazhi koja vlada im dade 130,000 drzhavjanstva,koj ja dogovori 2001,koj nasila napravi vlez vo vlada za potoa da rovari,,,,se slushash shto si napishal,barem po toa prashanje aj preispitaj se ,i kazhi konkretno koja toa vlada im dala vakvi prava,,,,,,,,

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.481
Поени од реакции
9.215
Истражен судија им одреди 15 дневен притвор на тројца од напаѓачите кои го претепаа 16-годишниот А.Г. пред три дена во Дебар Маало во Скопје.

Останатите двајца напаѓачи добија куќен притвор. Инцидентот се случи околу 17 часот во непосредна близина на интернет кафе “ЕНТЕРНЕТ“ кога петте лица без повод и причина физички го нападнаа А.Г. и неговите двајца другари, удирајќи ги со клоци и тупаници по телата. Нападот беше прекинат по викотници од случајни минувачи, по што напаѓачите со трчање се упатиле кон Градскиот стадион „Арена Филип Втори“. Во текот на вчерашниот ден со осомничените лица беше извршен службен разговор со полиција, по што истите заедно со кривичната пријава беа изведени пред истражен судија.

Дали воџата на Балисти е ослободен ? кои 3ца се притворени а кои 2ца ослободени се знае ? :D
оваа група нема врска со тие 2 од балистите од Тетово, овие се од Скопје, читав некаде мислам на канал 5 беше дека еден од овие спомнативе бил во куќен притвор поради лошо здравје ( се усрал во гаќи јунакот) .

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
malku poopshirno koja vlada ,i ne manipuliraj so toa vladata pa vladata ,kazhi koja vlada im dade 130,000 drzhavjanstva,koj ja dogovori 2001,koj nasila napravi vlez vo vlada za potoa da rovari,,,,se slushash shto si napishal,barem po toa prashanje aj preispitaj se ,i kazhi konkretno koja toa vlada im dala vakvi prava,,,,,,,,
А што те погоди тебе бе толку што си земаш при срце? Јас реков владата не сегашнава и во минатото се разбира. А за сегашнава влада,зошто не се способни да превземат никакви мерки за безбедност,дури е Јанкуловска на чело ништо не правиме,жена да ти воведува безбедност во држава :facepalm:.
Додека пак му е страв да апсат неколку аљбанчина кои што му кршеле ребра на некој си стар чоек,мали дечина, па да не речам и средношколци(повеќето).
Додека пак македонциве истепале нели во 58ка автобус, и одма апсат па дури и по прекари ги објавуваат во весници ова она,а нив преки иницијали.
Зошто е така? Зошто ги штити држава нив?
--- надополнето: 12 март 2012 во 14:56 ---
Па тоа, кога државата не ја гарантира безбедноста на своите граѓани и ништо не превзема по тоа прашање во случај кога таа е очигледно загрозена, а сепак очекува да бидат лојални граѓани, а граѓаните па не реагираат никако. Дали е тоа нормално?
Треба да се реагира со протести,а не со тепање.
Но сепак се согласувам со твојот пост..

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А што те погоди тебе бе толку што си земаш при срце? Јас реков владата не сегашнава и во минатото се разбира. А за сегашнава влада,зошто не се способни да превземат никакви мерки за безбедност,дури е Јанкуловска на чело ништо не правиме,жена да ти воведува безбедност во држава :facepalm:.
Додека пак му е страв да апсат неколку аљбанчина кои што му кршеле ребра на некој си стар чоек,мали дечина, па да не речам и средношколци(повеќето).
Додека пак македонциве истепале нели во 58ка автобус, и одма апсат па дури и по прекари ги објавуваат во весници ова она,а нив преки иницијали.
Зошто е така? Зошто ги штити држава нив?
Ако на ова прашање не можеш сам да си дадеш одговор, искрено ти препорачувам да ја отвараш темава и само да ја листаш, да не коментираш.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ако на ова прашање не можеш сам да си дадеш одговор, искрено ти препорачувам да ја отвараш темава и само да ја листаш, да не коментираш.
Ако не знаев,немаше да се мачам да пишувам долгометражен пост... само не знаев како да го завршам постот :icon_mrgr:

M

.:makedonec:.

Гостин
Ма тоа и ја покушавам да им го кажам на овие заглупени националисти.
Албанците не се криви, луѓе!

Они се изманипулирани, иначе да не беа изманипулирани знаете ли колку ќе беа добри...
- Многу!

Така да, нема врска, Албанците се супер, а ова што напаѓаат на секој саат по еден Каур, тоа не е заради некаква омраза кон каурите или Голема Албанија, него заради бензинот, светскиот заговор и масоните со све ЦИА и МОСАД и Бичиклиски.
Но глупата раја не сфаќа дека не ги мава по глава со шипка Љуљзим од Крушопек, кој иначе е многу фина персона, туку заговорот за цена на нафтата.

Ајде бе не за*бавај ... алба*ците фини а... пога*ен народ не сум сретнал и не сум видел ... тоа се невидени националисти и фундаметалисти, и без американците и без ЕУ се такви ... слушајте ми го зборот сите !!!:tapp:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ако не знаев,немаше да се мачам да пишувам долгометражен пост... само не знаев како да го завршам постот :icon_mrgr:
Хахахах....добро :) Зошто стварно прашањето не е на место. Ај да си син на некој си Мијалче Трајковски, што пред 300 години отишол во Австралија или Канада....па сеа се викаш Џон В. Трајковски....и преку нет пробуваш да си ја пресликаш сликата што се случува во МКД, ќе го сфатев. Ама погоре прочитав, мислам дека живееш во ПП...и затоа ти пишав :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom