- Член од
- 31 јануари 2012
- Мислења
- 75
- Поени од реакции
- 89
10 страни нашишавте како баби на чешма, овој оној е крив... Ке се организираме за протести или да вратиме на браќава со иста мера? Вака со мрчење на форумов ништо не правите...
Па како инаку од дома ќе ги викнаш луѓето??
Не заборавајте да си стегате лајкови...
Е тој е поентата .. никој нема м*даНе туку ни треба една "НЕВЛАДИНА" организација како Разбуди се
Мора да потегне некој, ама кој има муда да потегне?
Или поубаво кажано кој може да собере луѓе?
Што мислите они спонтано се собираат на протести
За да има еден УСПЕШЕн протест, треба да има организатор. Да се пријави протестот, да има најава...
Спонтан протест би имало само ако се деси недај боже некое убиство
Со чадни сигнали. Како индијанците...Па како инаку од дома ќе ги викнаш луѓето??
Абе знам, ама со Facebook e по лесно, во Тунис,Египет итн сите се организираа преку социјалните мрежи за да протестираат масовно, а инаку со невладина организација има да чекаш вечно..Не туку ни треба една "НЕВЛАДИНА" организација како Разбуди се
Мора да потегне некој, ама кој има муда да потегне?
Или поубаво кажано кој може да собере луѓе?
Што мислите они спонтано се собираат на протести
За да има еден УСПЕШЕн протест, треба да има организатор. Да се пријави протестот, да има најава...
Спонтан протест би имало само ако се деси недај боже некое убиство
On mozebi i navistina ne zivee vo Makedonija, ama sigurno majka mu(grkinka)zivee tuka, kje ima trtenje i shibanje na plostad !!! WOWТе молам само да не ти биде многу жал ?! А каде живееш .... ?
Сериозно мислиш дека во Тунис и во Египет со Facebook ги организираа протестите?Абе знам, ама со Facebook e по лесно, во Тунис,Египет итн сите се организираа преку социјалните мрежи за да протестираат масовно, а инаку со невладина организација има чекаш вечно..
Па така имав слушнато преку ТВ..Сериозно мислиш дека во Тунис и во Египет со Facebook ги организираа протестите?
Si jadel tavce-gravce, pa sega mnogu prdish !!! OK eее па заради тоа не требеше да се затвори А1 бре шупци едни, дур да ги сфатите намерите на Грујо државата ќе отиде у ПМ..
Организирање не е така едноставна работа. Еве две прашања, како замислуваш да обезбедиш транспорт за толпата и поважното како мислиш да ја организираш за да функционира во посакуваната насока, да не потпадне под провокациите на уфрлените?Па така имав слушнато преку ТВ..
како People's Front of Judea сме,кој го гледал Life of Brian ќе знае што зборувам10 страни нашишавте како баби на чешма, овој оној е крив... Ке се организираме за протести или да вратиме на браќава со иста мера? Вака со мрчење на форумов ништо не правите...
Сериозно мислиш дека во Тунис и во Египет со Facebook ги организираа протестите?
Лесно е тоа. Ќе си носат сите лап топи, и по фејсбук...Организирање не е така едноставна работа. Еве две прашања, како замислуваш да обезбедиш транспорт за толпата и поважното како мислиш да ја организираш за да функционира во посакуваната насока, да не потпадне под провокациите на уфрлените?