Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Нас не ни треба оружје. Ние проблемите ги решаваме преку конверзација. Ако не можеме на тој начин, нареден чекор, се судови, полиција...
А кај вас во планињето незнам вие ордите како ги решавате секојдневните проблеми. Треба Бер Грилс да го викниме да сними документарец за вас, ама од хеликоптер да не го нападните со вашиот „органски дел“.
Немој Бер Грилс да го викаш после Дарди ке се буни ле вика Срби биле ,или пак он ги убил на Соппт војниците

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Нас не ни треба оружје. Ние проблемите ги решаваме преку конверзација. Ако не можеме на тој начин, нареден чекор, се судови, полиција...
А кај вас во планињето незнам вие ордите како ги решавате секојдневните проблеми. Треба Бер Грилс да го викниме да сними документарец за вас, ама од хеликоптер да не го нападните со вашиот „органски дел“.
:):) тоа и јас го кажувам де. Ме напраи партали мене за овие :facepalm:

W

Werther

Гостин
Извинете вака што се вмешувам малце и оф-топик ке ми биде прашањево.Дарданија имам подрум околу 10 квадрати па да те прашам што изолација да ставам некој совет да ми дадеш,страв ме фаќа за зимава што доаѓа кажаа многу ладно ке било?

Член од
28 мај 2008
Мислења
3.231
Поени од реакции
4.103
Извинете вака што се вмешувам малце и оф-топик ке ми биде прашањево.Дарданија имам подрум околу 10 квадрати па да те прашам што изолација да ставам некој совет да ми дадеш,страв ме фаќа за зимава што доаѓа кажаа многу ладно ке било?
Bulletproof!!! ...or Kalasnikovproof :D

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Ја па желим друго да га питам Дарданију ............. живимо у кучу и го имамо и ми подрума вељики испод кучу, али ептен га има вљага унутра и не се седи ни спава ни два минута ................ шта да радим .......... помош ! :icon_lol:
И дали вљагу шкоди на тегље са мармељада, ајвара и сл. :noze:

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Ја па желим друго да га питам Дарданију ............. живимо у кучу и го имамо и ми подрума вељики испод кучу, али ептен га има вљага унутра и не се седи ни спава ни два минута ................ шта да радим .......... помош ! :icon_lol:
И дали вљагу шкоди на тегље са мармељада, ајвара и сл. :noze:
на каљаш не шкоди можеш да си чуваш а ако те фанат милиција че си речиш на еден друг из Косове му га чувам пушките пиштољите и бомбите

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
на каљаш не шкоди можеш да си чуваш а ако те фанат милиција че си речиш на еден друг из Косове му га чувам пушките пиштољите и бомбите
Да али они су на дијаболе и се на моји мали Ибра који много вољи да го гаџа сестра му у дупе са дијабоља а оваја го бега !
П.С. Бонус питање .............. кое е најбрзо животно на светот ?!
- одговор: Љоч у бемвеу ! (y)

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Македонците и Албанците живеат едни покрај други, само еден отсто од браковите се мешани!

Во мешаните бракови доминираат Албанките. На една Македонка што ќе реши да земе Албанец, девет Албанки се мажат со Македонци. Само еден отсто од сите бракови склучени лани се мешани бракови меѓу припадници на македонската и на албанската етничка заедница.

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Македонците и Албанците живеат едни покрај други, само еден отсто од браковите се мешани!

31

ЈУЛ 2012
17:02

Во мешаните бракови доминираат Албанките. На една Македонка што ќе реши да земе Албанец, девет Албанки се мажат со Македонци. Само еден отсто од сите бракови склучени лани се мешани бракови меѓу припадници на македонската и на албанската етничка заедница.
Немој вакви информации, ќе им зоврие мозокот сега на “браќава“.

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Немој вакви информации, ќе им зоврие мозокот сега на “браќава“.
За нив одамна ми е гајле :), ова го постирам за некои од нашиве што им лета паметот.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.947
Поени од реакции
73.660
И тоа овие Албанкиве се баш Албанки од Албанија, не верувам некоја да е од овде...
Тешко на нас ако во една година 14 Македонки се дале за Албанец :tapp:
И тоа сигурно за некој со жути зуби, некое сељачиоште од Боговиње али битно има пари благодарение на дилање дрога и сл.

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462

Abe sestrite im gi onadime be!!!Nisto novo;)

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.028
Поени од реакции
83.464

Јас Албанците Христијани ги доживувам како свои. Немам ниту една единствена замерка кон нив.
Но, овоа фундаменталистичкиве свињи, се сосема друга работа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom