Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нас не ни треба оружје. Ние проблемите ги решаваме преку конверзација. Ако не можеме на тој начин, нареден чекор, се судови, полиција...
А кај вас во планињето незнам вие ордите како ги решавате секојдневните проблеми. Треба Бер Грилс да го викниме да сними документарец за вас, ама од хеликоптер да не го нападните со вашиот „органски дел“.
Немој Бер Грилс да го викаш после Дарди ке се буни ле вика Срби биле ,или пак он ги убил на Соппт војниците

Нас не ни треба оружје. Ние проблемите ги решаваме преку конверзација. Ако не можеме на тој начин, нареден чекор, се судови, полиција...
А кај вас во планињето незнам вие ордите како ги решавате секојдневните проблеми. Треба Бер Грилс да го викниме да сними документарец за вас, ама од хеликоптер да не го нападните со вашиот „органски дел“.

:):) тоа и јас го кажувам де. Ме напраи партали мене за овие :facepalm:

Извинете вака што се вмешувам малце и оф-топик ке ми биде прашањево.Дарданија имам подрум околу 10 квадрати па да те прашам што изолација да ставам некој совет да ми дадеш,страв ме фаќа за зимава што доаѓа кажаа многу ладно ке било?

Извинете вака што се вмешувам малце и оф-топик ке ми биде прашањево.Дарданија имам подрум околу 10 квадрати па да те прашам што изолација да ставам некој совет да ми дадеш,страв ме фаќа за зимава што доаѓа кажаа многу ладно ке било?
Bulletproof!!! ...or Kalasnikovproof :D
bulletproffglass.jpg

Ја па желим друго да га питам Дарданију ............. живимо у кучу и го имамо и ми подрума вељики испод кучу, али ептен га има вљага унутра и не се седи ни спава ни два минута ................ шта да радим .......... помош ! :icon_lol:
И дали вљагу шкоди на тегље са мармељада, ајвара и сл. :noze:

Ја па желим друго да га питам Дарданију ............. живимо у кучу и го имамо и ми подрума вељики испод кучу, али ептен га има вљага унутра и не се седи ни спава ни два минута ................ шта да радим .......... помош ! :icon_lol:
И дали вљагу шкоди на тегље са мармељада, ајвара и сл. :noze:
на каљаш не шкоди можеш да си чуваш а ако те фанат милиција че си речиш на еден друг из Косове му га чувам пушките пиштољите и бомбите

на каљаш не шкоди можеш да си чуваш а ако те фанат милиција че си речиш на еден друг из Косове му га чувам пушките пиштољите и бомбите

Да али они су на дијаболе и се на моји мали Ибра који много вољи да го гаџа сестра му у дупе са дијабоља а оваја го бега !
П.С. Бонус питање .............. кое е најбрзо животно на светот ?!
- одговор: Љоч у бемвеу ! (y)

Македонците и Албанците живеат едни покрај други, само еден отсто од браковите се мешани!

Во мешаните бракови доминираат Албанките. На една Македонка што ќе реши да земе Албанец, девет Албанки се мажат со Македонци. Само еден отсто од сите бракови склучени лани се мешани бракови меѓу припадници на македонската и на албанската етничка заедница.

Македонците и Албанците живеат едни покрај други, само еден отсто од браковите се мешани!

31

ЈУЛ 2012
17:02

Во мешаните бракови доминираат Албанките. На една Македонка што ќе реши да земе Албанец, девет Албанки се мажат со Македонци. Само еден отсто од сите бракови склучени лани се мешани бракови меѓу припадници на македонската и на албанската етничка заедница.
Немој вакви информации, ќе им зоврие мозокот сега на “браќава“.

Немој вакви информации, ќе им зоврие мозокот сега на “браќава“.
За нив одамна ми е гајле :-), ова го постирам за некои од нашиве што им лета паметот.

И тоа овие Албанкиве се баш Албанки од Албанија, не верувам некоја да е од овде...
Тешко на нас ако во една година 14 Македонки се дале за Албанец :tapp:
И тоа сигурно за некој со жути зуби, некое сељачиоште од Боговиње али битно има пари благодарение на дилање дрога и сл.

Abe sestrite im gi onadime be!!!Nisto novo;)

Јас Албанците Христијани ги доживувам како свои. Немам ниту една единствена замерка кон нив.
Но, овоа фундаменталистичкиве свињи, се сосема друга работа...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom