Македонија - внатрешни случувања (генерална дискусија)

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
ФОТО: Насилникот што претепа 66 годишен маж во Ѓорче Петров пред Истражен судија

Крими | 13. март 2012 - 18:11
Ф.А (23) од Грчец, Скопје ќе одговара бидејќи во саботата вечерта заедно со уште неколку лица претепа 66 годишен маж кај Очната клиника во Ѓорче Петров

http://www.press24.mk/story/makedonija/krimi/foto-nasilnikot-shto-pretepa-66-godishen-mazh-vo-gjorche-petrov-pred-istrazhe
Која разлика само , насилниците од Кисела Вода никој не ги носеше на овој начин , туку одеа без придружба , лицето не им се покажуваше , немаше полицајци со маски.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.522
Поени од реакции
9.393
Значи копилињава сите се од овие селава Грчец, Крушопек и слично.
Што треба сега да направиме?
Да им ги дигнеме во воздух тоа комбињата што ги транспортираат од Мавровка до селана?
a ovie bea tie sto im pravea lice na Gorcepetrovci, koj picketini, cile mile i udrija na starec od 66 god.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Осеќам подобро е за овој да си остане у затвор побезбедно за него
То је то , голема желба да се биде како албанецот , дури полош.
Желба за одмазда , да одиш во Сарај и да тепаш ... и на крај да речеш : Македонците се цивилизирани , не напаѓаат туку се жртви , не се диво племе , почитуваат закони , не палат мостови и комбиња што ги пренесуваат до Мавровка , не напаѓаат деца , старци и жени итн.
Глумење 100%

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
6.167
Како бе...Мене ми рекоа дека Александар Тарамазоски се викал и дека работел на водоводот таму и коа си одел скопје го пречекале и го пукале -.-...Извинете за лажните информации :(
Koga luge od Vodovod rabotat nikogas ne se zadrzuvaat pokasno od 15:00 zatoa sto rabotnoto vreme e do 15:30 i plus odat najmalku trojca so kamionce Iveco ili Lada Niva eden sofer i dvajca majstori.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
ФОТО: Насилникот што претепа 66 годишен маж во Ѓорче Петров пред Истражен судија

Крими | 13. март 2012 - 18:11
Ф.А (23) од Грчец, Скопје ќе одговара бидејќи во саботата вечерта заедно со уште неколку лица претепа 66 годишен маж кај Очната клиника во Ѓорче Петров

http://www.press24.mk/story/makedonija/krimi/foto-nasilnikot-shto-pretepa-66-godishen-mazh-vo-gjorche-petrov-pred-istrazhe
Море,море....ете како брзо се наоѓаат насилниците.....

Овие багабонти,ако се во затвор,тогаш сите граѓани...и Македонци и Албанци,можат мирно и среќно да си уживаат во животот.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
Една молба штом те бива за Фотошоп :P
Истава слика,слична позадина,накај црвено да удира повеќе и без играорците во 1900-19200 резолуција ако сакаш :)
Ee,нема да може... :( Обично коа се заебавам на фотошоп,праам шо ќе праам и само сликата ја сејфувам,проектот целосен не..Ај ќе пробам да ја напраам од почеток..

Член од
6 февруари 2007
Мислења
5.153
Поени од реакции
6.167
Желба за одмазда , да одиш во Сарај и да тепаш ... и на крај да речеш : Македонците се цивилизирани , не напаѓаат туку се жртви , не се диво племе , почитуваат закони , не палат мостови и комбиња што ги пренесуваат до Мавровка , не напаѓаат деца , старци и жени итн.
Глумење 100%
Nikoj od Gorce Petrov nema da odi vo Saraj,Grcec,Krusopek i da tepa luge sto ne napravile nisto za razlika od ovie uapsenive koi tepaa luge sto nisto licno ne im napravile pa ete im se odmazduvaat.Ako go jade nekoj ke go jade licno toj sto e na slikata pogore otkako ke izleze od zatvor a ne nekoj drug od Grcec, Krusopek ili Saraj sto ne napravil nisto.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Море,море....ете како брзо се наоѓаат насилниците.....

Овие багабонти,ако се во затвор,тогаш сите граѓани...и Македонци и Албанци,можат мирно и среќно да си уживаат во животот.
За да биде мирно, треба и двете страни исто да се третираат.

Еве албанците ги носат со лисици , со маскирани полицајци кои ги влечат , 30 дена притвор ...

Но насилниците македонци одеа како у журка , нигде маскирани полицајци , излегуваат насмеани , демек ТЕПАВМЕ 15 души (5 у болница), и никому ништо , слободни момци.

Проблемот ќе се решеше ако со двете страни се пристапуваше на ист начин , но не вака.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.522
Поени од реакции
9.393
Глумење 100%
prijatele, nemoj so vakvi muabeti, sto poveke nasilnici vo zatvor tolku podobro za tebe i za mene, ti si dobar decko, nema potreba da se stavas vo mesto kade ne pripagas, ostavi gi neka gnijat, koj im ebe mater.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Глумење 100%
ЉУДИ ЉУДИ ВРАТИЈА СЕ ШИМЕ ! :pos::pos:
Абе Дарданчо ептен знаеш да ме изнасмееш ! :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.062
Поени од реакции
74.697
За да биде мирно, треба и двете страни исто да се третираат.

Еве албанците ги носат со лисици , со маскирани полицајци кои ги влечат , 30 дена притвор ...

Но насилниците македонци одеа како у журка , нигде маскирани полицајци , излегуваат насмеани , демек ТЕПАВМЕ 15 души (5 у болница), и никому ништо , слободни момци.

Проблемот ќе се решеше ако со двете страни се пристапуваше на ист начин , но не вака.
Малолетни беа сите ве мамљаз, двајцата полнолетни одеа со лисици.

Болдираното ќе се правам дека не сум го прочитал :facepalm:

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Глумење 100%
Само едно ќе ти кажам :

Сооднос на напаѓачи : Албанци 85% - Македонци -15 % ....а вие сте малцинство така да види ти сеа кој глуми ...и поздрави ги вашите медиуми многу се релевантни.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
prijatele, nemoj so vakvi muabeti, sto poveke nasilnici vo zatvor tolku podobro za tebe i za mene, ti si dobar decko, nema potreba da se stavas vo mesto kade ne pripagas, ostavi gi neka gnijat, koj im ebe mater.
Државата помага една насилничка група да го преземе подземјето , апсејќи ги насилниците од другата група.

Примерок :

Ти си дилер на дрога , и јас сум дилер на дрога.

Се бориме меѓусебе кој да го преземе пазарот ... и еден ден , полицијата презема акција против дилерите ... Не фаќаат и двајцата со дрога , кај тебе 5кг , кај мене 10кг.

Мене ме апсат , тебе те ослободуваат.

Полицијата не го реши проблемот со дилерите на дрога , туку ти помогна тебе да го преземеш пазарот , сега само ти продаваш дрога.

Затоа јас не се сложувам , се додека само едната страна завршува во притвор , проблемот нема да се реши.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
428
Поени од реакции
519
Државата помага една насилничка група да го преземе подземјето , апсејќи ги насилниците од другата група.

Примерок :

Ти си дилер на дрога , и јас сум дилер на дрога.

Се бориме меѓусебе кој да го преземе пазарот ... и еден ден , полицијата презема акција против дилерите ... Не фаќаат и двајцата со дрога , кај тебе 5кг , кај мене 10кг.

Мене ме апсат , тебе те ослободуваат.

Полицијата не го реши проблемот со дилерите на дрога , туку ти помогна тебе да го преземеш пазарот , сега само ти продаваш дрога.

Затоа јас не се сложувам , се додека само едната страна завршува во притвор , проблемот нема да се реши.
Болдот. :icon_mrgr:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.062
Поени од реакции
74.697
Аллелуја нешто паметно и од тебе.

Се ќе се реши кога напаѓачите од Чаир (едно десетина случаеви), тројцата копиљаци кои нападнаа 15 годишно дете во Ченто, инцестоидите кои нападнаа 15 годишни ракометари на РК Вардар, дебилите кои нападнаа 15 годишен фудбалер на Фк Работнички спорти Тинексот во центар, ќе се најдат зад решетки.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom