Македонија - Црна Гора | 04.09, среда 17:45 часот |

Статус
Затворена за нови мислења.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.932
Поени од реакции
7.038
Ги отепавме на крајов :vozbud: Само Антиќ да се поправи, ептен е тапа досега, само тројката го вади засега :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Браво момци каков кам бек е само вака и да продолжат до крај и тепаме, прво полувреме најдобри Стојановски и Бо добро и Антич на крај почна да игра како што се очекува од него и се извади со офанзивниот скок и со тројката пред крајот ама се надевам дека ќе одигра така до крај.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.137
Поени од реакции
8.098
Пичку матер ми заврши пивото до полувреме ...каков крај
подгответе се за преживиување, тесно ќе биди :LOL:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Шо се палите бе, ко да заврши утакмицата па ај сеа ќе се радуваме...
Смешни грешки во напад правиме, топки од раце се лизгат, лоши подавања, и шо му беше на Илиевски финтата коа дозволи 2+1 ?
На крај мора да се спомне едно теле шо ше шуња по терен, го стаиле центар да игра ама му се сонило синојка дека треба да игра плеј и сеа со своите 2,17 м место забивање иде на положување и неможе еден полухрок од 1 пола метро да погоди...

П.С треба да се уништи Дашич зошто на минатото ЕП, а глеам и сеа има шанси да не напуни...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.899
45 поени се многу на полувреме.Во Литванија стигнавме до крај ради одбраната и малкуте примени кошеви.Одбраната ако не проработи ништо не се прави..

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Мамето !!!! На полувреме веќе ме боли гласот ајде само по дисциплинирано и посмирено до првата победа :vozbud:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Стварно многу ја отпуеа ти ебам судиите!

Без тоа, сепак многу слабо игравме у одбрана најголемиот дел од полувремето. Вучетиќ прави премногу простор, им фунцкионира пик н ролот а и играа одбрана на моменти ко Македонија да се. Нашиве многу тешки, очекувано, им треба време да влезат у ритам и одлично ќе биде ако на полувремево го симнат товарот!

Во напад слабо, све иде преку Бо, симултанка игра, немаат решение за него. Под обрач во напад слабо, но и тоа се очекуваше. Дамјан е вратен да се одмазди за промашениот зицер лани! Пошто ќе се влечеме на нив двајца во напад и тешко можеме да створме шанси под кош, решение е ОДБРАНА! Ако заиграме одбрана ко што знаеме, тепаме!

G

Geezer

Гостин
Заборавив да пишам, најмомент беше кога Самарџиски не ја закуца, кога промаши зицер, а Антиќ: '' Закуцај бе... пичко ! ''

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Срце ќе ме стегне!
Еј, ако ме стрефи инфаркт, пишете ми СМС :D

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Најјак црнец имаме увезено шо ви е:vozbud:

Иначе Сармаџиски и Гечевски рацете ко шпагети им се...ебати мажите од 3 метри :unsure:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom