Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 август 2011
Мислења
10.344
Поени од реакции
18.427
ова на индекс хр,тема македонија вс хрватска а водат војна срби со хрвати ко поголем интернет трол е.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
^ Чкембар кога веќе ги спомнуваш или одвојуваш најдобрите каде без Владо бе...па погоди кога се одвојуваа тие,кога ги стигавме,погоди и за победа кога треба да имаш МУДА.А не знам се на се дали 4,5 мин го одмори цела утакмица.

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Citat [jastreb_]Ekipe koje će se borit za medalje na ovom EP (po meni) : Španjolska,Litva,Srbija,Njemačka , Francuska ,Turska ,Grčka i Rusija.​
ja bih pridodao i makedonce

Еден од коментарите на хрватските портали
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:02 PM ---
- U završnici smo napravili niz pogrešaka. Popović je napravio prekršaj u bonusu, a Bogdanović nesportsku, posljednje tri minute dozvolili smo tri napadačka skoka, a McCalebb je Žorićevu osvojenu loptu pretvorio u mrtvu. Nisam zadovoljan niti kriterijem suđenja, oštećeni smo.

изјава на тренерот на Хрватска, тие биле оштетени од судењето :))))))))

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
Честитки за победава. Еве ни подарок за 20 годишнината на 8-ми септември! Во клучните моменти на натпреварот најдобри беа Гечевски и Илиевски. Посебна пофалба за нив. Гечевски го остави срцето на терен како во дефанзива така и во офанзива а за Илиевски немам збор, постигна многу поени кога беше најпотребно, јас искрено незнам зошто Владо нема поголема слобода, како Антиќ на пример, кој ми е еден од омилените а потфрли поред мене и денеска и вчера! Бо исто така одличен беше и покрај тоа што одвреме навреме оди насила! Бравос за нашите, одиграја тимски и со срце!

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Не можам да се барам сега наназад кога реков дека ќе победиме со 2-3 разлика,секоја чест за дечките.Следни се гејовите!!!

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Разликата помеѓу вчера и денес е што последните 5 минути,одговорноста ја носеа бековите,влегуваа во рекет,изнудуваа фаули и правеа асистенции.Вчера изгубивме затоа што шутиравме (читај Шутираше Антич) тројки од никакви позиции.
И да дополнам, некаде во средината на 3/4 конечно заличивме на екипа, прекинаа со тие идиотски шутеви за 3 поени и почнаа да влегуваат во рекетот и да ја користат тромавоста на хрватските играчи.

Јасно е дека Гечевски во каква и да е форма, пак е класа играч, кој знае да се постави, знае да изигра вистински потег во вистинско време. Меккејлеб мора многу почесто да буши како што правеше и во квалификациите, кога ќе тргне не може да биде запрен.

Браво за Илиевски, но ова треба да го прави секој натпревар, играч со такви клубови во резимето мора да превземе многу повеќе одговорност, а и секако со своите педерски откажувања во минатото има многу за искупување.

Антич мора да игра почесто во рекетот, а помалку да шутира 5ки, ама за тоа треба тренер кој ние го немаме.

Браќата Стојановски добри се во одбрана, ама во напад го имаат тоа што јас го викам синдром на селски играч, во македонска лига не промашуваат даваат по 30 коша, таму промашуваат чисти шутеви. Тие 2ца и Соколов мора да бидат многу поактивни во играта и да дадат поголем допринес и во нападот, особено за 3 поени.

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Јас не го гледав натпреварот имав работа и сега баш ми е криво, дајте некој ако има линк или некој инсерти од натпреварот нека пише....

Позз а иначе секоја чест на нашите!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
Бошко:D
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:47 PM ---
Јас не го гледав натпреварот имав работа и сега баш ми е криво, дајте некој ако има линк или некој инсерти од натпреварот нека пише....

Позз а иначе секоја чест на нашите!
Хајлајтц
http://www.fibatv.com/video/id/1814176

Изјава на Илиевски
http://www.fibatv.com/video/id/1814213

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom