Македонија - Хрватска, 1 септември 20:00 ч

Статус
Затворена за нови мислења.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Покажаа карактер ... Браво дечки !
Негоо .. со Грчка ќе биде тешко .. да не кажам претешко ... Знаеме на кое ниво е грчката кошарка .. Али да не бидам песимист, идеме јако !

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Down by 47-37 in the third quarter,MACEDONIA showed great spirit to fight back. They were asked a big question and they answered in style

М

Мартин`

Гостин
Кошаркарски дресови како што носат репрезентативциве да не знаете кај може да се набават ?

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
antic.jpg

са осмехом :D LIKE A BOSS!! (само штета шо ја изгубија огромни шанси ќе имавме за понатаму)

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Кошаркарски дресови како што носат репрезентативциве да не знаете кај може да се набават ?
Имаше за претходното ЕП во трговски, ама ги нема веќе :S

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Заслужен одмор имаат утре,па со Грција паметно ќе е да не се форсираат толку,ама пак со некое чудо,ем што Гејците со се коски им го пикаш(башка и светов ќе разбере дека има една нација над нив шо ги ебе) а и шансите за 1/2 финале се 50-50 :D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.344
Поени од реакции
18.427
Заслужен одмор имаат утре,па со Грција паметно ќе е да не се форсираат толку,ама пак со некое чудо,ем што Гејците со се коски им го пикаш(башка и светов ќе разбере дека има една нација над нив шо ги ебе) а и шансите за 1/2 финале се 50-50 :D
Полека сеа и ти полуфинале :D нека тепаат финска и босна другото сеедно ми е..

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.362
Поени од реакции
5.448
Заслужено победивме, ќе беше незаслужено ако изгубевме (особено ако влезеше на крај тројката) :)
Гечевски ЦАР !!!! Да играше со Црна Гора и нив ќе ги е*евме !!!!
И повреден чоекот пак играше СЕКОЈА ЧЕСТ !! НАЈДОБАР ПОД ОБРАЧИТЕ, каков Антич, каков Самарџиски, каков Чековски...број 1 кавадарчанецот....
После поразот со црногорците се враќаат работите на нормала....
Антич веќе не е тој шо беше, на мајтап си игра чоекот си шутира тројки како будала мисли бек игра, Гечевски за него за 3 поени е РЕЈ АЛЕН !!! :D
Многу сме слаби на СКОК :eek:
Ми се плачи ко ќе гледам во еден напад како ни прават по 4-5 офанзивски скока :tapp: Се надевам дека за следните натпревари ќе биди подобро...
МекКејлеб и Гечевски според мене беа најдобри на овој натпревар, не треба да се издвојуваат и другите секако и тие се заслужни за оваа победа но овие 2 ми се на врвот...
Сега Сабота со гејците и нив да ги чукниме да му кажиме кој е кој !!! :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom