Македонија - Русија, 12.09 - 20:00 ч.

nilla-vanilla

#kingliam
Член од
17 јуни 2010
Мислења
2.041
Поени од реакции
1.748
Мислите дека имаме шанси против домаќинот? Јас мислам па баш дека со домаќинот играме шансите за победа ни се смалуваат...

Ninjazelka

Фејкер
Член од
12 август 2011
Мислења
102
Поени од реакции
33
абе литванија тешко дека ке ги тепаме они се трократки шампиони, незнам што значи тоа ама сигурно се јаки

L

Lu

Гостин
Мислите дека имаме шанси против домаќинот? Јас мислам па баш дека со домаќинот играме шансите за победа ни се смалуваат...
Литванците ќе бидат под притисок бидејќи се на домашен терен.
Сигурна сум дека ќе ги победиме (y)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
абе литванија тешко дека ке ги тепаме они се трократки шампиони, незнам што значи тоа ама сигурно се јаки
Тоа значи дека им треба уште една титула за да бидат Сократи шампиони. Денешната кошарка, се поврзува со античката филозофија.

А за Литванија...
Епа, конечно нешто сериозно... (во денешната Евро кошарка и тоа е релативно, ама ај).

T

Torchyrus

Гостин
Како победија Русија ? - Швед имал појак трактор ! (Џондер сос еркондишн у натре )

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Песимизамот чувај си го за по дома :D
Ако незнаеш што значи тоа трократни шампиони ама сигурно се јаки :pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Тоа е, па и Чековски утиња 5 слободни по ред, а дава тројка следен напад....од такви шкљ шутеви највеќе кошеви паѓаат, кој тренирал кошарка знае.

Да ги тепавме барем ќе бевме уште пострашни во очите на другите, ама и вака не е лошо. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom