Македонија - Русија, (меч за третото место) 18.09.2011, 16:30 часот

Дали ќе победиме ?

• Да!

Гласови: 236 86,8%
  • Да!

Гласови: 36 13,2%

• Вкупно гласачи
    272

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.500
Поени од реакции
1.893
Мора да тепаме со Русија не само за медал туку и за директно учество на Олимпијадата во 2012 што ке му дојде како малина на шлаг.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Мора да тепаме со Русија не само за медал туку и за директно учество на Олимпијадата во 2012 што ке му дојде како малина на шлаг.
Какво директно учество првите две одат само директно читај назад

Z

Zoza

Гостин
izgubivme od rusive (na pederski nacin) gi pobedime litvancite ( i 15 000 publika) izgubivme od Spancite znaci sega e na red DA GI POBEDIME RUSITEEEEEEEEEE spored statistikata (vo poslednite tri utakmici) idame poraz pobeda poraz pa sleduva POBEDA....

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Oва литванциве се пријавиле и за тоа да бидат домаќини, ако не и кошаркарскиот турнир од Олимпијадата кај нив нек се одржи ...
Јас сеуште не знам зошто ние би имале нешто против ова. Ако сакаат може одма после европсково да го одржиме турнирот :)

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Замислете како ќе сме возбудени и загреани во недела. Исто како со натпреавор Македонија Литванија, а бе се ќе искршам ако не победиме!!!! Не за друго туку дечкиве тоа го заслужуваат !

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.110
Јас сеуште не знам зошто ние би имале нешто против ова. Ако сакаат може одма после европсково да го одржиме турнирот :)
Резултат од турнирот

x 14 000

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Хахаха леле случајно налетав на еден Литванец на страната на Еуробаскет на фб.. Од чиста љубопитност да видам како е плачен на ѕидот кога изгуби Литванија видете што најдов.

Gediminas Čyžius
– Iš kur tu esi?
– Iš Makedonijos.
– O kur yra Makedonija?
– Pusfinalyje!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.773
Поени од реакции
12.110
Хахаха леле случајно налетав на еден Литванец на страната на Еуробаскет на фб.. Од чиста љубопитност да видам како е плачен на ѕидот кога изгуби Литванија видете што најдов.

Gediminas Čyžius
– Iš kur tu esi?
– Iš Makedonijos.
– O kur yra Makedonija?
– Pusfinalyje!
превод на ова би било
-Од кого изгубивте
-Од Македонија
-Каде е Македонија?
-Во полуфинале!
Или грешам ?

Член од
24 јуни 2011
Мислења
61
Поени од реакции
35
Не знам... Тешко ќе биде со Русите. Тие ќе дадат се од себе да се докажат, да ја задржат победата, и ние исто, ама ние имаме тенка клупа... Ако се суди чесно, имаме шанса.

Член од
30 март 2010
Мислења
1.441
Поени од реакции
400
Значи КОШМАР им постанавме на Литванциве, по демотивација лом прават !:pos:

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Русите имаа слична утакмица со французите ко ние со шпанците *( на почеток добро се држеа, па после ги водеа со 10 разлика, на крај тројката им ја намали разликата) а французите се каде каде послаби....имаме големи шанси ,мислам дека нашиве многу ќе се борат по поразот од денес и поразот од русија...не за друго туку ептен ми беше жал за нив денес, успехот е веќе тука , да, ама супер ќе биде и бронза да имаме....бтв дајде некои линкчиња од литвански демотивации :ROFLMAO:

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Многу ни треба бронза, ако не ја освоиме ќе бидеме запаметени до крајот на годината, ако ја освоиме ќе останеме запаметени засекогаш !!

Kajgana Shop

На врв Bottom