Schürrle
can't be touched
- Член од
- 19 ноември 2008
- Мислења
- 3.045
- Поени од реакции
- 2.135
и то како!!Македонци, ќе се ваљаме денес у брозна???
и то како!!Македонци, ќе се ваљаме денес у брозна???
Не биди до толку морничав де, судија не е Рамуш Харадинај па срцата на терени.................Инаку јас сега за на плоштад ќе си одам со боца за кислород и со лежалка во случај да победиме.........СРЦЕ НА ТЕРЕН!!!
Како така, колку сака нека постигнува ???Колку сака нека постигнува, ако ја повториме играта со Шпанците што ја имавме ќе ја добиеме оваа.Сигурен сум!
И јас мислам така ако имаме таква реализација ќе тепаме сигурно и ако играме нашата одбрана како првиот дуле со Русија но Русија играат појака одбрана очекувам да ги добиеме како така.Колку сака нека постигнува, ако ја повториме играта со Шпанците што ја имавме ќе ја добиеме оваа.Сигурен сум!
Денес ќе биде многу потешко од што мислиме. Најпрво не треба да претеруваме иако е веќе ние веќе ги смачкавме Русите со изјави... Русите се една репрезентација која игра фантастично под кош и која повторно може да доминира за шут посебно за три поени... Ако мислиме дека лесно ќе ги добиеме, лесно се лажеме. Проблемот според мене на денешниот натпревар е што кај нашите се чуствува притисок да го добијат овој меч бидејќи сепак се работи за крунисување на оваа игра на цело ЕП и осовојување медал. Токму во вакви утакмици сме потфрлале.Колку сака нека постигнува, ако ја повториме играта со Шпанците што ја имавме ќе ја добиеме оваа.Сигурен сум!
Метафорички!Реално гледано, Кириленко не е Наваро!А колку што знам (не колку што знам, туку гледам) Македонија има и доста јака одбрана.Може да претставува едино проблем овој Фридзон (мислам дека беше) тој е добар шутер ама пак, ако играме денес со истата пожртвуваност, мотивација како со Шпанците, Русите не ни бегаат.....Како така,колку сака нека постигнува ???
Напред Македонија!!! Вратете се со медал момци,за вас,не за нас...го заслуживте тоа.
да не викаш и ти.. И како колку сакаааааа,што ли беше сега ова...КАКВА БОМБАКолку сака нека постигнува, ако ја повториме играта со Шпанците што ја имавме ќе ја добиеме оваа.Сигурен сум!