Македонија - Полска [23.01.2012 - 16:15 ч.]

В

Вори

Гостин
Ако не се надеваме тогаш зошто и одиме на овие првенства?
Прекинете со серење и оставете не нас што колку-толку веруваме уште да се надеваме.Надежта да не одржува во живот.

Ќе беше полесно барем бод да извадевме со Данска али тоа е тоа,нема вртење назад.Да ни се склопат и нас некогаш коцките,којзнае може и ќе се пласираме во полуфинале.
Среќа,Господ и победа против Србија.Тоа ни треба.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.646
Поени од реакции
11.748
Претпоставувам на што мислиш. Меѓутоа, сепак официјален домаќин си е официјален домаќин и ќе има пресинг врз судиите без разлика што ќе има илјадници наши навивачи.
Добро де само така реков. Одма со кавги да се почнело. Плус наша е публиката ќе си помислат ние сме домаќини. Нема тука официјален

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Инаку гледам дека никој не го споменува, па јас да си го спомнам, ВЕЛЕ МАРКОСКИ. Каков човек, каков столб. Дечково ме воодушевува со играта. И пак ќе кажам, да седи некој со повеќе акал на кормило, да му даде плус некој совет, нема да има таков одбранбен играч на првенствово. Башка си даде гол денес. Але, але :pipi:
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 20:31 ---
Добро де само така реков. Одма со кавги да се почнело. Плус наша е публиката ќе си помислат ние сме домаќини. Нема тука официјален
Кои кавги бре младичу. :facepalm:

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Денес во школо срека имаме ТВ во училна иначе ке требаше да се бега.Почнува химната само јас станувам и почнувам да пеам на глас сите други кутат и ме гледаат.Ниту еден не стана дури се смеа :tapp:Срцето ми лупаше триста на саат значи се би дал да сум во Белград ама баш се :(Не ги свакам што има чудно после секој даден гол одбрана на БОРКО ако се израдуваш на глас што е чудното ...

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Данска ја тепаше Германија. Што се треба да се исподеси(кој кого да победи изгуби) за да се нацртам на полуфинале у Белград??

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.646
Поени од реакции
11.748
Не си поигрувам бе.:D
Само си одговорив убаво на прашањето.:D:D:D
--- надополнето: 23 јануари 2012 во 19:17 ---

Не си поигрувам бе.:D
Само си одговорив убаво на прашањето.:D:D:D
Секако :P

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Леле значи и оваа ако ја изгубевме или нерешено на крај да ни извадеа Пољациве и атентат на Шундовски му правев. Незнае тајм-аут да побара човеков бе.
Ама ајде супер испадна на крајов, иако стандард мораме утакмица полна со нервози до последните секунди да изиграме.
И со Господ напред, јас сеуште верувам во полуфинале. Иако треба многу коцки да ни се наредат и многу среќа да имаме да ни се погодат резултатите, ќе се надевам се додека постојат некакви теоретки шанси. Иако и борба за 5то место ќе биде огромен успех, додека имаме шанси одиме на полуфинале.

Kajgana Shop

На врв Bottom