ElNinho
Мадридиста!
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 20.965
- Поени од реакции
- 57.716
нема, тие изјави беа на каналот на ФИБА на јутјуб, сеа нема ништо, има едино изјава од Гарсија каде што се перчи за тројките.Добро де, реков дека не знам дали сликата е од мечот, искоментирав дека ми е жал за Бо пошто многу се трудеше, не мора одма со нервозни коментари како прво, а како второ и после Ангола и пред Нов Зеланд имаше изјави кои беа пренесени.
Очигледно нашите одбиле да дадат изјави.
Инаку за Марин, он за мене испадна една голема ПИЧКА!
Страшливец! Што и да имал со МКФ какви и проблеми да имал порано, можел оваа година да ги сокрие како што ги сокри за ЕП и да си ја доврши работата. Дури и да отапдневме со него на клупа, уверен сум дека врз него немаше да бидат толку големи критиките како што се врз Лазовски.
Исто уверен сум дека и со него немаше шанса да имаме толкав пад у играта! Дека си ја знае работата и дека ја склопи најдобрата одбрана лани во Европа, нема збор секоја чест.
Ама со потегов, заминување во Лукоил (!!!), ма немој да ме јебеш бре! Реков, и да имаше неуспех, тој немаше да биде толку критикуван. Али добро, вака замина како победник у нечии очи, па еве сега го бараат назад. Иако и со него немаше да биде многу поразлично (освен она со големиот пад што го спомнав) најверојатно... не знам...
А дека атмосферата во тимот не беше како на ЕП, тоа е повеќе од очигледно. Дали заради Марин, заради Перо или некој друг, тоа за жал нема да го дознаеме...
Многу мала доза на професионалност владее во македонскиот спорт, тоа е еден огромен фактор за неуспехот и стагнацијата која ја имаме во спортот...