Бо ако си паметен после ова,иди си од репрезентацијава.. не ти личи со лузери да играш,не заслужуваш!
Ај, ај,
Разбирам дека си разочаран, ама да не го претеруваме, не заслужуваат да бидат наречени лузери. Ако знаеш подобро, повели да те видиме.
ЌЕ МУ ПУКАМ ВО КОЛЕНО Д !
А бе не ми крадете фрази, да не распукам јас во колено.
Малце шала...
Сега вака, одамна не ме болел вака пораз, нема сум, разочарана немам едноставно зборови.
Лазовски + Судиите = се случи тоа што се случи.
На страна што сами си дозволивме да изгубиме толкава разлика, никој не може да ме убеди во тоа колку битна улога изиграа судиите. Ги убија нашите психички во поим, која и репрезентација да беше верувам дека ќе попуштеше психички, едно време навистина не се трпеше, а потоа веќе и нашите се изгубија, Лазовски па да не ни зборам, па остана само Бо.
Перо си беше супер во одбрана, Чековски за прв пат мислам дека навистина не заслужи критики... само не знам дали е до мене, ама некако Војдан како да не дојде баш до израз? Или можда грешам? Малце ми се во магла некои работи.
Убаво би било некој да го стави на ЈуТуб моментот кога Бо се накурчи максимално, па следните два поени ги развали (а и гиф би било ок
) и тоа Игорче ли рекол “Ин јор фејс“? Пошто бев излезена кога гледав, вриштевме сите на секој кош, така да тоа го пропуштив.