Македонија - Доминиканска Република | Квалификации за ОИ, Лондон - 1/4 финале [петок 23:30 ч.]

Статус
Затворена за нови мислења.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ИГОРЧЕ АКО МЕ ЧИТАШ СЕГА- ВИКАЈ УРЛАЈ СКОКАЈ ПЦУЈ ПЉУКАЈ -ПРОБАЈ ДА ЈА СПЛОТИШ СЕТА ЕНЕРГИЈА ОД СЕКОЈ МАКЕДОНЕЦ!!!!!
Да знаеш дека и тебе сите ке те памтат по ЕУФОРИЈАТА СО КОШОТ НА ИЛИЕВСКИ, никој не се замара со гафови и глупости....
Дефинитивно ова треба да му го каже некој, ако пак коментира ко претходните два, подобро на mute да ставам, пожива ќе биде атмосферата.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Со овие треба агресивност во одбрана што може да се спаси на скокови, спор напад да им тераме. Ако влеземе во брзо темпо губиме 100% тоа им е јасно на нашите. Под тоа се подразбира непромислени шутеви за три, значи да одиме повеќе 1 на 1 на контакт на лични, бидејќи овие многу не тактизираат како европските екипи во нападот, скочни се и доста брзи. Се надевам дека нема да има ситуација во која по евентуален пораз ќе се бараат дополнителни причини и ќе се изнесува дека "не сме биле доволно спремни". Едноставно мора да ги добиеме, иако ова не е клучен меч за историја, сепак е од големо значење бидејќи со пораз си одиме дома, со победа имаме шанса за поправна.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Инаку, вчера ја читав темата за натпреварот со Литванија, колку сум се смеела... како варира расположението од минута во минута, да гледа некој од страна ќе си мисли дека имаме multiply personality disorder. :icon_mrgr:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Инаку, вчера ја читав темата за натпреварот со Литванија, колку сум се смеела... како варира расположението од минута во минута, да гледа некој од страна ќе си мисли дека имаме multiply personality disorder. :icon_mrgr:
Same here....се убив од смеење, се и сешто имаш да прочиташ:)
На Чековски му имате пцуено се по женски список 6 колена уназад :).....за судиите па да не почнувам :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Сите што сте малери у душа по природа, немојте да сте ставале пари на Македонија вечерва оти готови сте.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.990
Поени од реакции
16.430
Сите што сте малери у душа по природа, немојте да сте ставале пари на Македонија вечерва оти готови сте.
Ja сакав да стаам за Доминиканска Реп. да ми се „дуплираат“ парите, ама некако се предомислив. (ама 4години не уплаќам, па не прекршив и денес..)
Се обратно испаѓа кај мене :D

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Јас сакав, ама цел живот кога играм мои тимови сингл паѓам ко круша, затоа вечерва ќе си седам и ќе си пијам дијазепами само :)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Одиграно на Доминиканска Република.
Ќе има пари:icon_mrgr:

Man-ce-ster

fanatic
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
707
Јас баш гледам од друг аспект. Win win ситуација.
Хаха може ако си оптимист по природа..
--- надополнето: 6 јули 2012 во 19:30 ---
Ме фаќа страв малку .....Се ме плашат тие офанзивни
скокови у пм...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom