- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 4.346
- Поени од реакции
- 3.754
Норамлни ли се бе ОДЛИЧНА ВЕСТ се повредил човекот.... ццц а бре македонче
ma neka umratНорамлни ли се бе ОДЛИЧНА ВЕСТ се повредил човекот.... ццц а бре македонче
И ја истото го реков. Ептен непрофесионално а и никогаш не знаеш што ти носи утрото. Кармата е кучка.Норамлни ли се бе ОДЛИЧНА ВЕСТ се повредил човекот.... ццц а бре македонче
abe neka umrat sto izjavile toa e nivno nema vi sega tuka da vikate makedonce makedonce epa gruzija se raspagja toa mi se dopagja grcija gori kurov me boliИ ја истото го реков. Ептен непрофесионално а и никогаш не знаеш што ти носи утрото. Кармата е кучка.
Не дека се наши,ама повоигран тим од нашиот нема моментално на првентсвото. Нашите се чувствуваат силно,играат силно а и ние го осеќаме тоа овде во Македонија. Самодовербата им е на ниво,можда и навивачите таму се виновни за тоа ама знам дека и фудбекот од тука што доаѓа се осеќа таму. Многу сигурни со себе ми делуваат нашите,до сега немам видено некоја наша селекција така да игра. Бравоимат и црнец кој е супер многу се брзи уиграни и јака одбрана со бугарија паднаа на психички план тука ако ги фатиме
Но,сепак не можеш да се радуваш на повреда на противнички играч,убаво пиша Џену Кармата е кучка,не дај боже да не можеше да продолжи да игра Гечевски поради ногата,ќе беше весело без него на ниту една утакмица...abe neka umrat sto izjavile toa e nivno nema vi sega tuka da vikate makedonce makedonce epa gruzija se raspagja toa mi se dopagja grcija gori kurov me boli
ама ние го имаме волкот.И ја истото го реков. Ептен непрофесионално а и никогаш не знаеш што ти носи утрото. Кармата е кучка.