Македонија - Грузија, 8 септември 14:30

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Норамлни ли се бе ОДЛИЧНА ВЕСТ се повредил човекот.... ццц :tapp: а бре македонче

K

kalimer0

Гостин
Можеле да пишат нешто од типот "За наша среќа" или слично, ова Одлична вест е како некој Македонец да му ја скршил раката на некој играч од Грузија :D

• Ми се допаѓа
Reactions: K-3

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Норамлни ли се бе ОДЛИЧНА ВЕСТ се повредил човекот.... ццц :tapp: а бре македонче
И ја истото го реков. Ептен непрофесионално а и никогаш не знаеш што ти носи утрото. Кармата е кучка.

K-3

Член од
6 септември 2011
Мислења
21
Поени од реакции
2
И ја истото го реков. Ептен непрофесионално а и никогаш не знаеш што ти носи утрото. Кармата е кучка.
abe neka umrat sto izjavile toa e nivno nema vi sega tuka da vikate makedonce makedonce epa gruzija se raspagja toa mi se dopagja grcija gori kurov me boli :pos:

P

PewDiePie

Гостин
имат и црнец кој е супер многу се брзи уиграни и јака одбрана со бугарија паднаа на психички план тука ако ги фатиме
Не дека се наши,ама повоигран тим од нашиот нема моментално на првентсвото. Нашите се чувствуваат силно,играат силно а и ние го осеќаме тоа овде во Македонија. Самодовербата им е на ниво,можда и навивачите таму се виновни за тоа ама знам дека и фудбекот од тука што доаѓа се осеќа таму. Многу сигурни со себе ми делуваат нашите,до сега немам видено некоја наша селекција така да игра. Браво

А за црнецот,please еден е БОРЧЕ МАКЕДОНСКИ.

:D

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
abe neka umrat sto izjavile toa e nivno nema vi sega tuka da vikate makedonce makedonce epa gruzija se raspagja toa mi se dopagja grcija gori kurov me boli :pos:
Но,сепак не можеш да се радуваш на повреда на противнички играч,убаво пиша Џену Кармата е кучка,не дај боже да не можеше да продолжи да игра Гечевски поради ногата,ќе беше весело без него на ниту една утакмица...
Професионализам мора да имаат новинарите сакале или нејќеле,сепак читани медиуми се,не се клатикуровци без врска.

P

PewDiePie

Гостин
Не ги жалете толку грузијциве,100% сум сигурен дека ако не дај Боже нас ни се повредеше Бо сите наши противници ќе свршаваа од среќа,бидете сигурни во тоа.

Не морало така да пишат,ама ич не ми смета ако им се повредил најдобриот играч,+ за нас.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.548
Поени од реакции
4.187

Според оваа статистика ние имаме многу подобри индивидуалци во тимот во секој аспект на играта

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Какви инфартки имаме доживувано ние не има прашано кога го глеавме Бо и Тодор како лошо газат и искачаат од терен :D

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
бидете оптимисти бе алоо ! мора да ги тепаме и грузија нашите репрезентативци се полни со самодоверба и играат подобро од било кога и задутре е голем ден за нашата држава што само уште една причина за подобра игра поголем мотив за победа очекувам уште една победа на МАКЕДОНИЈА !

• Ми се допаѓа
Reactions: K-3
Член од
16 март 2010
Мислења
330
Поени од реакции
204
Јас се надевам дека ќе покажат уште подобра игра до сега, и доттука што стигнаа со оглед на претходните очекувани 2-3 победи и само надеж за пласман во 1/8 финале е навистина успех, се понатака е само доказ дека не сме ама ни малку за потценување. Ама не се ни они.
Сакам победа, навивам за победа!!!

Член од
28 март 2010
Мислења
1.310
Поени од реакции
377
Ми се допаѓа пристапот кон секој натпревар досега.Со респект и надигрување со противникот со ладни глави,натпревар по натпревар,со фантастична одбрана ги бележиме најголемите успеси на репрезентативно ниво.
Со Грузија очекувам тежок натпревар,но со подобрување на нашата реализација и феномална одбрана очекувам да славиме и во овој натпревар!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom