Македонија - Грузија, 8 септември 14:30

Статус
Затворена за нови мислења.
P

PewDiePie

Гостин
Баталете волкот бе,јас мислам Викторија Лоба што според многумина го има "сакам да те шинам од ебење" факторот ни носи среќа. :) Ако отидеа со Маријана(што води Бинго)со репрезентација,нашиве со медаљ ќе се вратеа дома. 100000% :D

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
МЕТЕО: Големо невреме ја зафати Литванија. Ураганот МАКЕДОНИЈА пустоши се пред себе. Се очекува ураганот наредните 3 дена да ги зафати и Грузија, Русија и Словенија! :))

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
МЕТЕО: Големо невреме ја зафати Литванија. Ураганот МАКЕДОНИЈА пустоши се пред себе. Се очекува ураганот наредните 3 дена да ги зафати и Грузија, Русија и Словенија! :))
Ја откри Америка.

Член од
21 август 2011
Мислења
246
Поени од реакции
97
А знаете кој ден ќе се игра натпреварот со Словенија и во колку часот?

Член од
11 јуни 2010
Мислења
230
Поени од реакции
74
Е да го цитирам Докузовски на турнирот во Љубљана "ние немаме многу квалитетни играчи и немаме центри за разлика од другите екипи во нашата група".
Епа Докузовски изгледа играчите ти покажаа дека не е така ова нека му биде поука за другпат бидејќи каков мисир беше со потценувачките изјави засрамота!!!! Посебно во Љубљана кај што не избрука максимално!
Абе тој знае што праи верувај, никој не би рекол за својте дека се слаби. Човекот сака другите да не перцепираат ко слаби и после да не потценат. Добар е добар засега.

Само не семее сите сега да очекуваме победа против Грузија и да биде притисокот на наша страна. Подобро кога влагаш од позиција да изненадиш. Во спортот не е битен само квалитетот, битна е психолошката состојба. Реално гледано Грција и Хрватска се поквалитетни екипи ама психолошки ние испаднавме посилни (не е случајно ова, има луѓе што се тамо што знаат како да им го сменат начинот на размислување и секоја чест и за нив). Игравме од срце и затоа тепавме. Кога скокаат двајца играчи да ја земат топката најчесто ја зема тој што повеке ја сака, е по голем борец.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе уште има дебили што плукаат по Марин,па толку ли се мачиме да ви објасниме дека човекот има огромна заслуга во оваа играи и е прав Доктор па само Syn напиша цели реферати.За мене доволно е што створи ваква хармонија во тимот да дејствува како една целина.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.662
Поени од реакции
11.801
Абе уште има дебили што плукаат по Марин,па толку ли се мачиме да ви објасниме дека човекот има огромна заслуга во оваа играи и е прав Доктор па само Syn напиша цели реферати.За мене доволно е што створи ваква хармонија во тимот да дејствува како една целина.
Настрана неговите квалитети ама човекот на мисир ми личи :pos: Дефиниција за мисир :pos::pos: А дека е квалитетен - квалитетен е (y)
--- надополнето: Sep 6, 2011 8:51 PM ---
Баталете волкот бе,јас мислам Викторија Лоба што според многумина го има "сакам да те шинам од ебење" факторот ни носи среќа. :) Ако отидеа со Маријана(што води Бинго)со репрезентација,нашиве со медаљ ќе се вратеа дома. 100000% :D
(y) :cuc:
--- надополнето: Sep 6, 2011 8:52 PM ---
Чим изгубиле од Татарите нема што да збориме. Победа 100%.
Абе не чини вака да зборуваме......и ние изгубивме од Црна Гора па тие последни завршија а ние први. И ова почнува да ме загрижува. Премногу сме некако сигурни во демолирање на противникот а тоа и не е многу добра работа. Да не се потценуваме. И јас мислам дека сме способни да ги демолираме ама сепак да почекаме да видиме како ќе се одвива таа работа

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
И јас се приклонувам кон оваа група на поддржувачи на Докузовски, мислам дека човекот, како македонски тренер, навистина успеа да воспостави одличен систем кој дава резултати.

Човекот има големо искуство и верувам дека посебно искуството од шок финалињата против МЗТ како тренер на Работнички, сега ќе одигра клучна улога, кога се среќаваме со изедначени репрезентации.

Секоја пофалба е темпирањето на формата за ова ЕП и мотивирањето на нашите играчи, забележливо е колку созреале од неговото доаѓање.

Грешки секогаш ќе се прават ама напредокот под негово водство е очигледен.

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235

Рума за претседател!!!

Иначе очекувам тесен натпревар и секако да ги добиеме со 10+ како со Босна

Член од
29 јули 2005
Мислења
2.973
Поени од реакции
178
Ќе биде тежок меч од аспект на тоа што има доста навивачи од Грузија како што кажа еден член и многу замараат со нивните свирки кога топката е во рацете на противникот!
Погледнето го ова

M

Mario Gómez

Гостин
Нека замараат, досега дојдоа културни луѓе. Ако случајно од тие 400 што отпатуваа за Вилниус има 50 души од навивачките групи, има да им го напикаат тие трубите у гз.

Член од
27 јануари 2010
Мислења
2.430
Поени од реакции
723
Во сабота од 17:00 :)
14:30 ги играме сите 3 средби :) Инаку русиве се тапа во одбраната како што гледам не би требало да имаме проблем со нив не се којзнае што пред 2 години едвај не победија со 2 разлика оваа губат секако :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom