Од Охрид до Черното море и од Дунав до Бјалото море.Тоа дека Блгарија е од Черно Море до Драч.
Истото го правиш и ти на темава.Сеир бе моме, сеир.
Jас за тоа ви велам, новинарот точно тоа сакаше да чуе, а вие се гордеете мислеjки дека он направил нешто паметно одговараjрки му на тоj начин.
Многу се нештата кои не знаеш.Татарче јас како ретардирана осеќам грижа на совест кога зборувам со тебе. Некако како жал, такво чувство. Незнам како да ти опишам.
Ти да не си новинаров од видеово па записник ми водиш?Многу се нештата кои не знаеш.
Иначе не одговори на прашањето.
Пак не одговараш на прашањето, толку ли се срамиш од возраста си?Ти да не си новинаров од видеово па записник ми водиш?
Татар еве ти 2 лева и иди дркај во кабина, не ме замарај.Пак не одговараш на прашањето, толку ли се срамиш од возраста си?
Не верувам да имаш повеќе од 20 години судејќи по однесувањето.
А ако имаш тогаш навистина би значи дека обичниот Македонец страда од мозочна дефицитност.
Леандра те отепа со нејзиниот пост па ти е смешно за жалење си, ако знаеш дек пишуваш со 5годишно девојче кој к.р прашуваш колку години има да не сакаш и матичен бр да ти даде, ајде не покажувај глупоќа.
Да сакам, ама прво прати ми твоjа слика да видам дали вреди.Да формирав, се вика: „плукни во татарче“. Сакаш да те зачленам?