Македонец "уништи" Бугарски новинар во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Löwe
  • Време на започнување Време на започнување
Па да каже добар ден или добрутро.Па не сам му брат,ама кога тоа истио е во Македониja пцуе "татари,чуваши",а като доjдe за кола "брате како си"....

Па ко сте глупи ко ролетна

Па да каже добар ден или добрутро.Па не сам му брат,ама кога тоа истио е во Македониja пцуе "татари,чуваши",а като доjдe за кола "брате како си"....

Кај нас е нормално тоа,т.е. не е нормално, ама многу луѓе меѓу себе и да не се знаат се викаат брат..пр. Кај си бе брат,100 год. не сум те видел... или... брат да те прашам како женати арна ли е.. и сл. Така да не се пали многу :icon_mrgr:

Глејте го типов на профилот под локација си има ставено Балкан, дури и на него му е срам да пише дека е од Болварија а ни продава тука демагогии.

Утре сите македонски патриоти ви сакам на центара на Скопје за патрол за бугарски новинари
TrollFace.png

Утресите македонскипатриотивисакамнацентаранаСкопје запатролза бугарскиновинари
TrollFace.png
Google слабо ти преведува , и после мак-форуми нечинат Bullshit си бе мали :notworthy:

треба председател да биде дедовоооооооооооо

јас гласам за него (y)
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Утресите македонскипатриотивисакамнацентаранаСкопје запатролза бугарскиновинари
TrollFace.png

Ова бугарсково "LMC"...е исто со она светското LGBT???

Па кој ви е крив бе бугари кога Македонец од корист ќе ви рече кај си бе брате вие се палите одма како циганче на цреша ? ;)

А за жените ваши.......тие си знаат. :icon_lol:

Никоj не се пали кога че му речат брат.Али е смешно секи Македонец като доjде за кола вика брат,а по форуми и ТВ тие са татари,чуваши.
Jа проблеми немам да си ме викат брат и да ги викам брат.
А локациja че си пишем каква си сакам,смешно е да се замарате с оваа.

Глејте го типов на профилот под локација си има ставено Балкан, дури и на него му е срам да пише дека е од Болварија а ни продава тука демагогии.
Тоа дека Блгарија е од Черно Море до Драч.

Незнам зошто воопшто им реплицирате и им се докажувате на татариве. Тоа е нивната цел да не провоцираат затоа се тука. А најдобро што можеме да направиме е тотален игнор, тие за нас не постојат.

Тоа дека Блгарија е од Черно Море до Драч.
Ме потсети на песнава.
Си слушнала за хит на летото, евергрин, заразна песна, одличен вокал, перфектни караоке певачи? епа обратно...

Јас не знам Бугариве што се бунат. Ем доаѓаш во туѓа држава, “со добри намери“ да направиш анкета и се обидуваш да си играш мајтап со стар човек без трошка почит и сега кога ќе те удрат по глава со твој камен се буниш. Ако ви се прават анкети, правете си ги дома, не знам воопшто што мајка барате да се мешате во туѓа држава и да правите анкета за тоа што мислат луѓето во туѓа држава (по било кое прашање, макар прашањето било “Што мислите за хомосексуалците?“, а камо ли па за историски прашања). Значи стварно некој треба да ве извести дека Санстефанскиот договор го поништија одаааааамна, да не кажам уште 1878 на Берлинскиот конгрес, Македонија никогаш нема да биде ваша територија, колку и да се жалите и кенкате за тоа. Кај што добија 25 посто од оригиналната Македонија, па уште сакаат уште... Лаком г'з трагедија...;) Ако ви се доаѓа во Македонија, доаѓајте, ама третирајте го ова парче земја со почит, во спротивно - како ќе се однесувате, така ќе ви враќаме.;)

Јас не знам Бугариве што се бунат. Ем доаѓаш во туѓа држава, “со добри намери“ да направиш анкета и се обидуваш да си играш мајтап со стар човек без трошка почит и сега кога ќе те удрат по глава со твој камен се буниш. Ако ви се прават анкети, правете си ги дома, не знам воопшто што мајка барате да се мешате во туѓа држава и да правите анкета

Сеир бе моме, сеир. :)

Jас за тоа ви велам, новинарот точно тоа сакаше да чуе, а вие се гордеете мислеjки дека он направил нешто паметно одговараjрки му на тоj начин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom