Мака ми е!

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
мака ми е од бесчуствителни луѓе што не сфаќаат дека повредуваат ....

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Maка ми е од кармата ..кп бумеранг ми се враќа, дупло појако !!

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
мака ми е што нема љубов :tapp: thre's no love in me thre's no love in youuuuu that's why i am leaving tonigh ohhh baby tonight :music5:

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Maка ми е што секогаш се избрзувам и не знам да избројам бар до 3 пред да направам нешто а после се каам за постапката:pop:
Maка ми е од луге без чуства кои повредуваат ко што кажа vampgirl.Мака ми е и од лицемерни суштества,од себични кои гледаат само за себе...

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Што полагам утре матура а не се осеќам доволно подготвена.
Од топлово.
Мака ми е што компјутеров ми е спор и губам живци со него.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.590
Поени од реакции
2.619
Мака ми е...се опив вчера, а вечерва треба пак да се опијанам.

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мака ми е одвреме-навреме кога гледам дека нештата не се онакви какви што јас си мислам дека се
Мака ми е кога ќе сфатам дека ништо не се одвива по мој план.......ААААААААААААААААААААААААААА.....
I Hate This World, And The People And Everything...:ija:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Мака ми е што сум мрза светска шо не земам да се исперам па морам да и се правдам на мама од каде тие бели дамки на мојте хеланки :/:kesa:

Член од
31 мај 2008
Мислења
402
Поени од реакции
51
Да, мака ми е.. Мака ми е што другарка ми ја нема нигде и немам ништо чуено за неа недела дена.. мака ми е што еднаш најубавиот ден во мојот живот овој пат се претори во најкатастрофален.. мака ми од самата помисла на резултатите од државна матура.. мака ми е од времево.. мака ми е и од тебе , иако не читаш , и од твојот Симпли д бест ринг тон.. Далеку си од најдобар ..

Член од
18 јули 2010
Мислења
7
Поени од реакции
0
Мака ми е за нештата што сум можелаа да ги направам а не сум...алии тоа е секогаш има причина што нештата се одвиваат како што се одвиваат (со тоа се тешам ја):toe:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Мака ми е од ситуациите каде што не можам а да не испаднам малер!
Си го сакам срценцето назад бе па! :nerv:

Член од
11 август 2010
Мислења
96
Поени од реакции
33
морам да истурам максимално!
После месец ипол дена издржливост дури сеа почнав да попуштам, мАка ми е многу многу, поготово денес, среќа што ве најдов. Абе може ќе се смеете на ова али мака м ие за еден типац. Луѓе прв апт се заљубив ко шо треба нек си ибе мајката . Сакаааааааам гоооооооо, фалееееееееее миииииииииииииииии! Уф, не можам повеќе, а он нејќе да ме виде, а зашо и јас не знам. Абе па нема никоја у негов живот, има 26 години и поминавме прекрасни мигови и наеднаш ме зарежа, ме остави без зборови, ја ке си копнеам магаре едно.... како можеше после месец ипол баш денес да ме фати таа носталгија уууууууууф!

Kajgana Shop

На врв Bottom