Мака ми е!

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Мака ми е од кичерајов кој се сервира по кафичи за викенди кога ти се излегува, а неможеш да го направиш тоа поради фактот дека токму вечерта тeзгарат кичераите, дебилите и незнам уште со какви пофални зборови да ги наречам.
Мака ми е што ниедна наша телевизија нема нормална програма, што кога и да сакаш да потрошиш дел од твоето време пред телевизор неможеш да го направиш оти едукацијата почнува со најглупите квизови на свет, па преку најцрните сценарија на вести да завршува со ретардирани шоуа, турски, индиски и шпански серии, а за крај добиваш стари филмови извртени минимум 10-15 пати.
И мака ми е што поважни им се токму турските, индиските и шпанските серии од најважната споредна работа во светот фудбалот, па наместо да следам Македонска репрезентација, Премиер лига, Бундес... јас морам да се задоволам со стримови, а на телевизор ќе идат Ѓумуш, Бандини, Шехерезад, Долина на волците...
 

Annath

Полуактивен член.
Член од
11 јуни 2010
Мислења
338
Поени од реакции
41
Мака ми е од лицемери и дволични луѓе. Но кој ме прашува мене? :toe:
 
Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Мака ми е што не ја искористив првобитната шанса да ги покажам своите вредности, и сега ќе треба да чекам за нова... Мака ми е што не успеав вистински да покажам колку ја сакам М. В. и на што се' сум спремен за неа... Мака ми е што можеби ќе треба да мине предолго време, за допрва да го покажам тоа. Мака ми е што сум дел од едно ново секојдневие, кога веќе толку многу го сакав и ме исполнуваше старото. Мака ми е од тоа што бев ЈАС во некои ситуации... Но за крај, ќе ми биде мака ако со тек на време не успее да го согледа она што ќе се обидам да и' го докажам.
 
Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Мака ми е да , (цитат од Балашевич), „ ... силом стекнем неког ком чу фалити ... “
 
Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Мака ми е од луѓево.За ништо не ги бива!
Да беа сите луѓе како мене светов би бил подобро место!
 

slobbo

LoneRyder
Член од
16 ноември 2008
Мислења
1.686
Поени од реакции
583
Мака ми е зошто вчера малце поише испив :cug:
 
Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Мака ми е шо у нашава држава ништо не работи како шо треба и шо администрацијата е на нула нуво, море и у минус оди. И најмногу ми е мака шо пасошот не ми излезе на време, а уште повеќе ми е мака шо дома си го проседов цело лето (и еден месец у болница на пракса). Е затоа ми е мака!
 

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мака ми е од материјализмот и површноста на општеството во кое живеам. Јас дефинитивно не припаѓам овде. Припаѓам во некоја тинејџерска лимонада. Да, лигави филмови, но имаат повеќе длабочина од 90 посто од луѓето на кои налетувам во последниов период. Не можам повеќе да издржам. Навистина некогаш посакувам мојот живот да е филм.
Мака ми е... мака ми е.... што сум пред нервен слом.
 
Член од
28 јули 2010
Мислења
179
Поени од реакции
49
Мака ми е ... колку повеќе се обидуваш да дадеш, толку повеќе ти се одзема. И на крај никој не те сфаќа. Најмногу од се` мака ми е што не можеш никому да веруваш на денешно време. :(
 

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
Мака ми е што те нема :nesvest:
Мака ми е што сум стјупид ту белиив ин ју :toe::zid:
 

Buli Buli

CroCop '92
Член од
20 февруари 2009
Мислења
27
Поени од реакции
0
muka mi e bidejki sakam da imam uspesna i dolga vrska so devojkata a potoa da sledi brak so nea

--- надополнето ---

isto taka muka mi e bidejki nemam najdobar drugar, muka mi e bidejki samo parite denes se cenat,muka mi e bidejki moram ucam,muka mi e bidejki ne znam sto sakam da rabotam
 
Член од
14 август 2010
Мислења
5.507
Поени од реакции
5.818
Мака ми е што се правам да го задоволам мојот сакан, ама изгледа тоа некако не ми оди. Мака ми е што не ми верува, да има причина па да не ми верува... Мака ми е од се ... Само едно знам добрите девојки се секогаш лоши, а лошите девојки се добри. Луѓе ценете го она што го имате, зашто на крајот ќе се каете.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom