Мака ми е!

SPAMS

Спејси нарко истражувач
Член од
25 април 2010
Мислења
78
Поени од реакции
5
ах колку ми е мака шо не разбира дека се мењава се и шо не разбира дека влијанијата не искривуваат иако не сакаме , мака ми е шо не знам дали знае и дали сака ..
мака ми е стварно шо ако е така ко шо вика оти на таков начин сака да се држиме ..
мака е голема друже шо промената ќе ја однесе со ветрот а нема да го смениме светот..
оној шо го започнавме со градината..

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Мака ми е!
Свето ми се преврте!
А и сама не знам зашо...

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Смачено ми е од дијадинамик и интерферентни.
Мака ми е и од 80 годишнине жени по купаќи.
Мака ми е шо никогаш не ми испаѓа како шо ќе испланирам.
Мака ми е шо за све јас сум крива.
Мака ми е шо шо свесно си прам проблеми и си трпам последици.
И мака ми е шо никој не ме разбират!

Мака ми е!
Свето ми се преврте!
А и сама не знам зашо...
До екстазите е.

nikaТa

Mr.Lover Lover
Член од
16 април 2010
Мислења
524
Поени од реакции
60
Мака ми е шо македонија не оде напред
Мака ми е шо изпланираното не ми испаѓа така како што си го замислувам.

Член од
25 април 2010
Мислења
2
Поени од реакции
1
Мака ми е од дволични и љубоморни луѓе кои за себе мислат дека се најдобри а сите други ги потценуваат!Мака ми е од луѓе кои во лице не можат да ти кажат што мислат.Мака ми е од огорчени луѓе кои живеат на некого да му го загорчат животот!:toe:

P

PewDiePie

Гостин
Стварно ми е мака да ти еам.......ај ваљда ќе помине.

H

HITCH

Гостин
Мака ми е што се` е неорганизирано!
Мака ми е што неписмени луѓе мислат дека се најпаметни на овој свет!
Мака ми е од луѓе што не признаваат кога не сфаќаат нешто, а толку се трудам да им разјаснам! (и јас не знам се ама се трудам да разберам, затоа не мудрувајте, дишете длабоко или сами ќе се пратите од кај што сте дошле :pos:)
Мака ми е од луѓе кои немаат доверба во никого, па ни во себе! (I give my best! јас толку знам, повелете научете ме повеќе :toe:)
Мака ми е од луѓе што мора со остен да ги тераш да го мрднат газот бар милиметар!
Мака ми е од луѓе што се плашат од се` и сешто, па ако заебам, заебам, ќе го повторам истото и ќе научам! Не кревајте се` во воздух, оладете и се ќе биде за мерак!
Мака ми е што не се поздравив со некои луѓе кои премногу ми значат и премногу ми недостигаат!
Мака ми е што животот е премногу краток за да покажам колку знам да сакам!
Мака ми е што ќе го прочитаат ова сите освен оние на кои е наменето! Значи пошто зашто нема да го прочитате ова: Мисљам АЉООООООО!!!!!!!!!! Ајт живејте си вака у мрак бидејќи не знаете од што ми е мака! Колку толку пробав да ве просветлам :pos:

п.с. Мака ми е што пак се заебав на иста финта :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Barbara.

Irreparable perfectionist
Член од
23 јули 2009
Мислења
369
Поени од реакции
15
мака ми е што ми е мака, што се мачам...како во овој свет да не ти е мака од нешто? ..it's impossible!

Klinton

wanna BOMB?
Член од
11 април 2010
Мислења
2.874
Поени од реакции
4.578
мака ми е на стмаков се прејадов фаст фуд и сега ми се сере ужасно а нејќе да излезе
мака ми е шо кога ќе се вратам у 2 саатот навечер морам да влезам да се туширам и ми ја мине дремката
мака ми е шо сум преморен па не можам еднаш у 5 месеци ко чоек да измастурбирам
уствари мака ми е од девојката шо секогаш знае да се налути за безвезе
мака ми е да седам со моите во стан а иам 21 година
мака ми е моментално шо ја слушам мама како се дере да си ја раскренам собата
мака ми е шо сеа мама ми пререкува за овоа шо го пишувам
маајкјјхјассаааас

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
мака ми е НЕМА СМИСЛА ДА СТАНУЕМ САБАЈЛЕ У 6:45 ЗА ДА ИДАМ У СКОЛО!

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Мака ми е што мама не е дома :(
Мака ми е што немам женска
Мака ми е што немам доволно пари да положам за возачка дозвола
Мака ми е што ми е мака за работите што ги реков погоре :tapp:

O

okej

Гостин
мака ми е шо сум ваков..се е совршено..регулар проблеми како кај секој човек..не се жалам...али јас сум пак ваков..и кога се имам нешо фали..знам што фали ама..ај не е битно..мака ми е што заради проблемите дома неможам и кога сакам да научам..мака ми е што не памтам ништо..сакам да не се замарам за кецовите ама не иде..ваљда и ја треба да продужам живеам..па и /execute не е некој проблем..само да собереш храброст..

V

Viktor g

Гостин
Се тече се се менува грешките од минатото ги забораваш но што ако тие се вратат да те прогонуваат ? Како и што да правиш понатаму? Имено во средно бев приморан да направам нешто што несакав иако ми е криво но што можеш ако си физички послаб? Сега таа грешка се врати да ми го пречи понатамошниот напредок и што сега? Ме убива што сега се шегуваат на таа грешка и незнам што да правам ве молам совет

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Има ли тема каде човеков не бара совет?

Kajgana Shop

На врв Bottom