Мака ми е!

Член од
16 октомври 2009
Мислења
593
Поени од реакции
28
Мака ми е што раскинав со девојката.
Мака ми е што уште одржаваме контакт,а ништо не се дешава.
Мака ми е тоа што ми вика не се секирај се ќе биде ОК.
МЕ УБИВА тоа што вика за некое време пак ќе бидеме заедно.

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Мака ми е што не ми дават да размислувам што е добро за мене,што се скарав со моите и со дечко ми,мака ми е што никако да поправам некои работи и мака ми е што се трудам за џабе...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Мака ми е што сега не сум во скопје и не можам да те видам

M

M del Mar

Гостин
мака ми зашто треба цел ден да го поминам на школо и што после 14 часот надвор е прилично мрачно :nesvest:

Член од
8 мај 2009
Мислења
284
Поени од реакции
102
Maка ми е од оваа секојдневна напнатост!
Мака ми е од срцебиењето и одземање на здивот!
Мака ми е од стравовите кои ги јадам (има еден куп нереални:kesa:)
Мака ми е од ... од што не веќе:toe:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Се напиздив максималноооооо :ubijam:
Ај шо не бев у театар шо се одложила претставата, шо ме депримира това, шо се досадуем многу, шо кучево лае ко ненормално цела вечер и цело маало не може да спие од него и као капак на све претставата е одложена е за вторник, како јаготка на шлагот во ист термин кога играат Милан-Реал. Ма мака ми е жими сфе. :strav:

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
мака ми што нема повеќе гууд тајмс :nesum::nesvest:

Slatka_Mala

devoid of concept
Член од
15 февруари 2006
Мислења
477
Поени од реакции
11
Мака ми е што веќе година и пол доживувам страшна стагнација и не сум се мрднала од мртва точка, а и нема да можам да се мрднам, бар не некое време, освен ако нејќам радикално да ги растресам животите на неколку луѓиња.
Мака ми е што немам некој да ме следи во чекор, ми треба малку поддршка - не мора разговор или било што, само некој со кој би се разбрала со поглед и животот ќе биде сончев пак.
Мака ми е што не сум доволно кучка и не ги буткам сите кои ме буткаат мене...
Мака ми е што сум преполна негативна енергија и не можам да се излечам...осеќам ќе треба да одам на еким :)))
Мака ми е што имам врска без врска и секогаш кога ќе кажам дека нешто ми смета во истата, излегува дека сум лутка, дека сум вечен незадоволник...До кога вака?
Мака ми е што имам пријателки на кои им е полесно да си изоговараат меѓу нив работи во врска со мене, а потешко им оди да ми понудат помош кога ми треба.
Мака ми е што не си го барам своето кога си го заслужувам.
Мака ми е што мама нон-стоп ми праќа од оние вргањ печуркине што ич не ме бендисваат?
Мака ми е што ми е олку мака!

Уф, мачен пост, ама полесно на душичкава :kesa:

Kajgana Shop

На врв Bottom