Мака ми е!

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.546
Поени од реакции
4.454
Мака ми е што забот ме боли
Мака ми е што моментално Вецето е зафатено...
Мака ми е што станувам рано нашколо...
Мака ми е што времето е ладно...
Мака ми е што неможам да се конектирам на комшијата вифито...

Мака ми е од шо ни ја незнам шо ми е мака :хаха:

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Мака ми е од кецот по физика шо ми го стаи на мн неправеден начин ебаго и глупио професор ако може така да се наречи ...сеа учи бучи главата тапан ќе ми стане ..лајф сакс!

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Мака ми е од училиштето и од напорниот тренинг.:toe:

Член од
13 септември 2009
Мислења
79
Поени од реакции
33
секој си има моменти кога има мака кога му е мака она што го прави најчесто после некоја напорна работа добивам мака...или онака седам станувам од спиење ,.....мака ми е !!

ivana87

magic is everywhere
Член од
7 јуни 2007
Мислења
1.613
Поени од реакции
220
офф мака ми е од the cold weather :nesvest::nesvest::nesvest:

Lucy in The Sky

A girl with kaleidoscope eyes
Член од
8 март 2009
Мислења
304
Поени од реакции
34
Мака ми е што сум прва смена и утре сите 7 часа ми се испрашувања и морам конечно да почнам да учам.
А како би сум си легнала да спијам.. срцево ми спие.
Ахх.. и што не ми е тука мамичка да ми каже дека се ќе биде добро и да научам колку можам... И да ми каже дека ќе ми ги оправда првите три часа, па да си се наспијам. :(

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Мака ми е што знам како изгледа хемо, што на секоја акција за собирање пари се сепнувам зошто знам како изгледа да треба да собереш невозможна сума за еден месец, мака ми е што имам две лузни од венски катетери, што мали дечиња мора да поминуваат низ тоа, што не можам да го заборавам. И после ќе ми кажат сум се променила, сум станала себична, сум повредувала... Мака ми е и за тоа.. Ама си останувам таква, зашто фала ретко добивав, а животот е прекраток да го потрошам угодувајќи им на другите.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мака ми е што премногу брзо се приврзувам за луѓе и после разделбата со нив многу ме погодува. :(

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Мака ми е што ми е ладно и никако не можам да се стоплам во моментов...
Мака ми е што полека се разболувам...
Мака ми е што живеам...
Мака ми е што премногу брзо се приврзувам за некој луге,ги засакувам ненормално многу и на крај осекам дека ке ме напуштат...:(:(:(:(:(

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
мака ми е што се чувствувам како да сум сама на светов... мака ми е што не се тука кога ми се потребни... мака ми е што морам за се сама... и да мака ми е во моментов за се...

С

Спенсер

Гостин
мака ми е кога ке ми текне дека треба да учам... и дека ке има испрашување/тест а јас неучам:kesa:
мака ми е што наместо сега да си легнам во топлиот кревет,јас ко задња будала ке учам за кулонва сила и електричен напон и марксизам/биологизам по социологија... мака ми е затоа што џабе учам,тоа никогаш нема да ми треба... али тоа е тоа...:vozbud:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.755
Поени од реакции
5.013
Мака ми е...........
Мака ми е ... чувствувам како телото полека ми умира ... видот ми е матен,прозорецот на душата полека се затвара .. темно е..нема некоја надеж дека ќе биде како порано .. сонувам како сум збунет на раскрсница и незнам кој пат да го изберам ... широкиот и убав на себичноста ..или тесниот и трнлив на совеста.. каде ја утнав работава ..што беше зборот среќа .. ништо повеќе не ме прави среќен ..маката и среќата не учат да ги запознаеме + и - во душата и срцето на другите .. кога ќе ја научиме таа вештина .. ги препознаваме чувствата и не загрижуваат како нашите .. јас само препознав маки и тага ..кога таа грижа ќе ја додадам на мојата ситуација .. ефектот е безнадежен ...Happiness is not a reward - it is a consequence. Suffering is not a punishment - it is a result..he was right.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Мака ми е што сум под ваков стрес, мака ми е кога станува збор за моето здравје, а да не ми е се како што треба.

Kajgana Shop

На врв Bottom