Мака ми е!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Од луѓе ми е мака. Од ништо друго освен луѓе, сеедно каква релација имам со нив. Ме курчат, и не бираат ни место ни време. Јас разбирам дека на сите нас ни е во крвта да сме безобразни ѓубриња, најголем дел од времето... Ама осет барам, ништо повеќе. МАЛКУ!

Мака ми е од бесчувствителни гадови чии глупави постапки ги толерирам, и толерирам, и толерирам, а истите си земаат уште толку за слобода мислејќи дека ништо не гледам. Од такви за кои сум секогаш тука, за да измазнам се`што талентираните ќе сјебат, па и по цена јас да ги сносам последиците. А еднаш, ЕДНАШ само кога ќе ги побараш, ги нема. Другари сме нели...

Од такви што мислат дека Кики е загарантирана. Пошто е така фина и добра, и дефинитивно збори премногу, е ај ќе се заебааме. Досадно ми е, Кики е тука. Ме тера(ат) на секс, Кики е тука. Ми се дереше Тој И Тој, Кики е тука. Лошо ми е, Кики е тука. Ми раскинаа, Кики е тука. Мама/тато вака и вака, Кики е тука. Океј бе, тука сум, да. Ама не следувам никому. Не додека никој не мисли да покаже барем најмала трага на љубомора/грижа/внимание/било што што ќе ми даде до знаење дека некому му е стало до мене. Веројатно у денешно време звучи ненормално, ама мене тоа ми треба. Некој да се сети на мене без јас да го потсетам претходно. Било како да ми покаже дека денес, бла бла бла бла бла му/и` текналооо... Ништо друго.
Во спротивно... Нема веќе Кики. Пошто не може некој да дава цело време, а да не добива никаков фидбек.


*А можда и јас претерувам бе. Можда барам нешто што не постои. Можда и неќат да ми покажуваат дека ме мислат, зашо па да мора да е јас како што тврдам. Ебате беља, можда и мене ме заебале. :pipi:
 

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Од тоа што се наоколу глуми ладнокрвност , да не речам лудило.
 

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
228
Мака ми е што не можам со тебе таму.
Сакам со тебе секаде.
А моментално не можам никаде.
Моментот мине..
Фокусот се враќа на мене.
 

*OSS*

Commentless.
Член од
13 мај 2007
Мислења
818
Поени од реакции
45
Мака ми е што ви верував. :uvo: И што се трудев да ви угодам.
И многу ми е мака што верував дека ви е гајле за мене. :uvo:
 

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Значи колку неблагодарни и користољубиви "луѓе" постојат.....

Ради вакви како вас, ја сум гад спрема тие што не заслужуваат да сум таков со нив....
 

Janev

____________
Член од
27 март 2007
Мислења
2.856
Поени од реакции
58
мака ми е шо се зезнав со уредувањето на собата
 

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Мака ми е што чепкам кај што не треба да чепкам, што читам кај што не треба да читам, што дознавам што не треба да дознавам и на крај мака ми е што ми е мака:uvo:
 
Член од
25 септември 2007
Мислења
83
Поени од реакции
2
maka mi e so cel den sedam na pc i ne sum doznala deka mojot fax go otvorile vo stip a jas budalceto otidov vo sk kaj guzvata i vrskite samo nezastiteno so znanje a bez vrski nema da me primat maka mi e .... ke bidat lekari nekoi so 40 bodovi a jas so 96 ke se nerviram dali i vo privatna kvota ke vlezam...maka mi e ke izumri narodot ..ke nema koj da go leci (metaforicno kazano)
 
Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Мака ми е што нема една единствена особа во животов мој во која што ќе можам да имам целосна доверба, на која ќе можам да и кажам се и која ќе ми ги реши сите проблеми или ќе ми каже како да ги решам...
Една единствена барам,ништо повеќе-ништо помалку...:toe:
 
Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Мака ми е зашто љубовта е само покана за повеќе болка...:nesum:
 
D

drle

Гостин
Мака ми е што како растам согледувам дека татко ми бил во право скоро за се, а јас па мислев дека тоа го говори за инает и од горчина. Кога е за друг мора сите да прават, а кога е за мене никој нема или е зафатен и тоа се однесува буквално на се. Жално но вистинито.
 

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Мака ми е што сум далеку од дома :nesum:
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Мака ми е од дволични сурови лицемерни суштества,кои знаат со нивните наивни и невини фацички,со нивните слатки зборови да те присвојат а потоа да те фрлат како губре на улица!Што се прават добри,грижливи,демек тука се секогаш и ти се пријатели,но штом не видат од тебе корист,те игнорираат и уште имаат смелост тоа да го покажат пред другите но не и пред тебе,а всушност во нив се крие најлошото!Мука ми е од таквите што сакаат сите нив да ги сожалуваат,да се убутуваат кај што не им е место и да бидат центар пажња!Мука ми е што воопшто се замарам со такви имбецили кои сигурно ке се пронајдат во постов и мука ми е што познавам такви одвратни луге!:nerv:

Фала.
 
Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.151
Поени од реакции
870
- од луѓе што те контактираат само кога имаат некаква мака, потреба или се во тесно.
- од солење памет, како треба, што треба, до колку, до каде, од каде, од колку, вака, така, онака
- од сестра ми која не сака да ме дружи никаде да се прошетаме, а битно може да ми денгуби во соба, да гледа ТВ и да седи на РС
- од овој проклет интернет, не можам да го раскинам договорот, умрев со 3 GB само :tapp:
- од помислата дека доаѓа есен, дека ќе се стемнува во 16:00 и дека како и секоја есен, ќе ме фаќаат депресии
 

Desire

Refuse,Resist
Член од
25 декември 2007
Мислења
1.823
Поени од реакции
284
Си стекнав нова навика у глупавово лето,да спијам преку ден.И сега благодарение на истата,јас ќе си дежурам навечер,и ќе си идам у школо неспиена,дирекно од компјутер у школо.Фала многу.

Мака бр.2
Имам stalker,може и го знам кој е,а може и не е тој што мислам.Важно ме има на слики и тоа тагната на скоро сите.Фала и за тоа.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom