vac 13
партизановец
- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 5.426
- Поени од реакции
- 530
Колку се цените?pozadi beverli hils karsi slatkarnicata 511 , ima printaat maici ke im ja odneses na usb i za eden den ke ti ja napravat
Колку се цените?pozadi beverli hils karsi slatkarnicata 511 , ima printaat maici ke im ja odneses na usb i za eden den ke ti ja napravat
Џордано. 250 ти е и мајцата и натписот.:smir:Во Охридов дан знајт некој каде може да испринтет (без разлика дали било натпис или слика)? :smir:
agreeЏордано. 250 ти е и мајцата и натписот.:smir:
Кај кој студентски?И кдали можи со твоја маица?Кај студентски може е скапо ама дечките праат на сито маици. А доколку се знае процедурата на принтање на сито, и квалитетот кој што го нуди ситото за разлика од пеглата дечките работат за многу ефтино.
Иди кај истите и побарај им 100 маици со една штампа, ќе видиш колку ефтино ќе ти испадне така.
Сејм хир, ако некој знае за печатење мајци во боја у Ср нека пише на профил, ја знам али само црно-бело печатат, а ми треба у боја.Дали некој знае каде има место во Струмица за да си ставам натпис
на маицата ...Пишете на профил:nesum::smir:
Кузман, со твоја неможе, али имаат добар избор на маициКај кој студентски?И кдали можи со твоја маица?
600 денариКолку се цените?
Со нивна маица е 350 рековте?Па така не е скапо.А дали има рамбовки,оти неќам онакви класични,широки маициКузман, со твоја неможе, али имаат добар избор на маици
600 денариСо нивна маица е 350 рековте?Па така не е скапо.А дали има рамбовки,оти неќам онакви класични,широки маици