vac 13
партизановец
- Член од
- 21 мај 2008
- Мислења
- 5.426
- Поени од реакции
- 530
Колку се цените?pozadi beverli hils karsi slatkarnicata 511 , ima printaat maici ke im ja odneses na usb i za eden den ke ti ja napravat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку се цените?pozadi beverli hils karsi slatkarnicata 511 , ima printaat maici ke im ja odneses na usb i za eden den ke ti ja napravat
Во Охридов дан знајт некој каде може да испринтет (без разлика дали било натпис или слика)? :smir:
agreeЏордано. 250 ти е и мајцата и натписот.:smir:
Кај кој студентски?И кдали можи со твоја маица?Кај студентски може е скапо ама дечките праат на сито маици. А доколку се знае процедурата на принтање на сито, и квалитетот кој што го нуди ситото за разлика од пеглата дечките работат за многу ефтино.
Иди кај истите и побарај им 100 маици со една штампа, ќе видиш колку ефтино ќе ти испадне така.
Дали некој знае каде има место во Струмица за да си ставам натпис
на маицата ...Пишете на профил:nesum::smir:
Кај кој студентски?И кдали можи со твоја маица?
600 денариКолку се цените?
Со нивна маица е 350 рековте?Па така не е скапо.А дали има рамбовки,оти неќам онакви класични,широки маициКузман, со твоја неможе, али имаат добар избор на маици![]()
Со нивна маица е 350 рековте?Па така не е скапо.А дали има рамбовки,оти неќам онакви класични,широки маици![]()