Маички со натписи

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.947
Ова би било болно, со оглед на натписот на маичката :pos:

Не сум ја зwобна. :pipi: Ама сеа веќе ако ми ја донесат до пред врата нема да ја вратам сигурно, ќе си ја чувам, може и ќе ја облечам некогаш, чисто ради скеч. :icon_lol:
Ифке со твојата висина нема да ти биде проблем ниту машка мајца, башка подобри се за седење на стадион :wink:

Туку, јас ќе паузирам со купување мајци (исклучок Еквилајзерот од Маријана) затоа што добив на наградна игра и Скопско мајца.

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Вчера си купив маичка со натпис : Anythink you can do , i can do better ... маичкава е лудница :):smir:

асфалт

UNCENSORED
Член од
8 август 2005
Мислења
804
Поени од реакции
23
уфф, 11 страни има за ова, и уште точно не знаеме колку кошта рамстор печатење маици...

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
D

Daftie

Гостин
Вчера у парк видов еден тип со маица: I see DUMB people.
Корун, и јас ќе кажам, кога ќе ти стигне маицата под хитно да пишеш.
Само, на т-маица кај што е текст едиторот ако ставам слика, ќе ја отштампаат?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Вчера у парк видов еден тип со маица: I see DUMB people.
Корун, и јас ќе кажам, кога ќе ти стигне маицата под хитно да пишеш.
Само, на т-маица кај што е текст едиторот ако ставам слика, ќе ја отштампаат?
Со оглед на тоа што кога си праиш маица ти вика ВНЕСИ ТЕКСТ, а и сите маици на сајтот се само со текст, тешко. А од друга страна, гледам во едиторот имаш опција за да ставиш слика и кога ќе ставиш ти ја дава маицата со сликичката на неа. Пробај, види, ништо не губиш :)

Д

Демијан

Гостин
Си земав една маичка од Несебар-Sex instruktor,first lesson free.Се мислев меѓу таа и една мн интересна маичка со логото на Champions league,a место Champions пишуваше Fuckers.Мн интересна маичка.Сеа сакам да земам уште некоја ама квалитетот на маиците не е добар.Иначе најдобра што ја имам видено е: KISS ME I'M MACEDONIAN!!!:vozbud:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
1.852
Поени од реакции
1.382
у рамстор им носиш ти слика , или бираш од наведените .. црна е 400 од едната и 450 од двете страни печатење со нивна маица .. со твоја е 250 и 300 .. бтв за бела е 50 ден поефтино , се може да се печати без разлика дали е текст или скика и цените се исти .. поздрав .. бтњ од т-маица сеа ми пратија порака дека биле на одмор ако сум заинтересиран да им потврдам со маил : ) порачката ми беше од пред 1 месец :D :smir:

Д

Демијан

Гостин
у рамстор им носиш ти слика , или бираш од наведените .. црна е 400 од едната и 450 од двете страни печатење со нивна маица .. со твоја е 250 и 300 .. бтв за бела е 50 ден поефтино , се може да се печати без разлика дали е текст или скика и цените се исти .. поздрав .. бтњ од т-маица сеа ми пратија порака дека биле на одмор ако сум заинтересиран да им потврдам со маил : ) порачката ми беше од пред 1 месец :D :smir:
А кажи ми можам да им однесам на usb или цд така?

Kajgana Shop

На врв Bottom