- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 0
а зошто тебе под никот ти пишува viva 4ever....heheеве се јави една мува:smir:
а зошто тебе под никот ти пишува viva 4ever....heheеве се јави една мува:smir:
И сепак сме попаметни од вас и на тие години... то ако сме попалави од вас тогаш, не значи дека сме и поглупи од вас :baeh::baeh:Вие со мозокот сте малце назад,созревате т.е почнувате да созревате накај 16-17 год. макар и таму не сте нешто нај нај.
Покрај многуте научници кои допринесле за светот, доволен е само тесла да се спомни во твојов случај.. пошто да не беше тој сеа немаше да седиш комфорно пред компјутер и да дудлаш на кајгана :smir:И од кај дознавте дека сте попаметни?Се вадите со Никола Тесла:kesa:
А тебе зошто никот ти е како оние супите Маги?а зошто тебе под никот ти пишува viva 4ever....hehe
оти јадам многу супи маги....И сепак сме попаметни од вас и на тие години... то ако сме попалави од вас тогаш, не значи дека сме и поглупи од вас :baeh::baeh:
Покрај многуте научници кои допринесле за светот, доволен е само тесла да се спомни во твојов случај.. пошто да не беше тој сеа немаше да седиш комфорно пред компјутер и да дудлаш на кајгана :smir:
А тебе зошто никот ти е како оние супите Маги?
па многу ми се свиѓаат соковите од viva,пробај може и тебе ќе ти се убави:baeh:а зошто тебе под никот ти пишува viva 4ever....hehe
абе ти паметен си бил....па многу ми се свиѓаат соковите од viva,пробај може и тебе ќе ти се убави:baeh:
не сум за џабе мажабе ти паметен си бил....
готово те зимам за МАЖ....не сум за џабе маж
чекај тоа не оди така треба некој тест да се помини.готово те зимам за МАЖ....
ма ја сум цврсто убедена и решена да одам до крај....вака шанса не се испушта се раѓа 1 у 100-те годиничекај тоа не оди така треба некој тест да се помини.
не бе не сум роден пред 100 години али ако сакаш тест адниме на мсн ќе ти пратам список:cug:ма ја сум цврсто убедена и решена да одам до крај....вака шанса не се испушта се раѓа 1 у 100-те години
не бе не сум роден пред 100 години али ако сакаш тест адниме на мсн ќе ти пратам список:cug:
немав за џабе психологија 3ка:pos2:hihiопасен сиhihi
мсн неам,не знам како да го инсталирам,глупа сум... и сеа не ми врти...ке ме зимаш за жена или не.... ,мој ОПАСЕН, ХРАБАР, ЅВЕРУ..не бе не сум роден пред 100 години али ако сакаш тест адниме на мсн ќе ти пратам список:cug:
со што да те земам само кажи?мсн неам,не знам како да го инсталирам,глупа сум... и сеа не ми врти...ке ме зимаш за жена или не.... ,мој ОПАСЕН, ХРАБАР, ЅВЕРУ..