- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 42
- Поени од реакции
- 0
ај ти па сеа,претера....не ме разочарувај вакаЏабе се трудиш, нема да ти порасни пенис... нити ќе ти го сменат јузерот со некое машко име.
ај ти па сеа,претера....не ме разочарувај вакаЏабе се трудиш, нема да ти порасни пенис... нити ќе ти го сменат јузерот со некое машко име.
Jove_Bt ni na tebe nema da ti dorasne so vakvi komentari, a ni na site mazishta na forumovЏабе се трудиш, нема да ти порасни пенис... нити ќе ти го сменат јузерот со некое машко име.
И едните и другите имаат X хромозоми, но само мажите имаат Y хромозоми. :motor:Jove_Bt ni na tebe nema da ti dorasne so vakvi komentari, a ni na site mazishta na forumov
of topic eden bioloshko-genetski fakt: mashkiot hromozom Y e vsushnost proizlezen od zenskiot hromozom X, zatoa e i taka narecen zatoa shto simbolicki na Y mu fali crtkata od X.Inaku mikroskopski e daaaleku pomal.
Comment?
Една старонародна .Кога ги стварал господ луѓето го направил прво мажот, и многу бил задоволен .Кога ја направил жената многу се разочарал во првиот момент , па сепак му текнало како да го реши проблемот и одма и заповедал :Jove_Bt ni na tebe nema da ti dorasne so vakvi komentari, a ni na site mazishta na forumov
of topic eden bioloshko-genetski fakt: mashkiot hromozom Y e vsushnost proizlezen od zenskiot hromozom X, zatoa e i taka narecen zatoa shto simbolicki na Y mu fali crtkata od X.Inaku mikroskopski e daaaleku pomal.
Comment?
Друже.. за некои е џабе и шминка.. не помагати ке мора да се шминкаш :helou:
Имаш неколку грешки во изјаснувањето.
Првата грешка ти е што воопшто учествуваш на темава. Со други зборови, исправаш криви дрини ))
Напади, одбрани?! Камај, камај? На кој му е поголем?! Дем ит Принцу, јас мислев дека темава е за тролање, ама ајде по твое нека биде. Идам да присоберам некој камен за да не ми дојдеш на пенџере ноќеска!)))Вторана и најголема грешка (иако втора по број, прва е по важност) ти е што преку напади сакаш да се одбраниш. Тоа не секогаш функционира. Стотина факти се имаат изнесено на темава во кои се има покажано и докажано дека жените се "поспори" во умот.
Немав блага појма дека си Албанец, да бидам искрена... На Албански јас знам неколку пцовки и знам да кажам те сакам, ако си го мериме на таа основа))) Ни едното ни другото не мислам да ти го пишам за да одам контра со „нападите и одбраните“ нели... А башка сега ќе треба и повеќе од камења да соберам, чим е таква работата... Да не ми дојдеш на пенџер со калаш... (кидинггггг, не скокај! башка сам си го бараш со „јас сум Албанец а ти ме угнетуваш поради граматички грешки“ кукањата)Третата е што се трудиш да ме прикажеш мене како "неприкладна" личност поради една грешка (намерна или ненамерна, не е битно) во едно обраќање према дилерка. Како намерно да забораваш дека јас сум Албанец кој 99.99% од Македонскиот јазик го говори и пишува. Гуд инаф, не?
За да ти докажам колку гуд е тоа, do të shkruaj pakëz në gjuhën shqipe vetëm të të bind se nuk e kupton gjuhën time, prandaj nuk ke të drejtë të ankohesh nëse un e gaboj një fjali në gjuhën tënde. Океј? )))
Чекам тема „дали секоја дилерка е ороспија“ и дур не видам муабет поткрепен со статистики, табели, курци, палци - не се ни трудам да ти реплицирам. Па нема да се заебаваме на темите што вака силно ме засегаат, мајке ми! АјЌу не барај кај мене, женка сум чункиНе, не мислев дека дилерка е синоним за ороспија. Само мислев дека ако некоја е дилерка сигурно е и ороспија. Знаеш, ако фати крив пат, сите работи ги прави. Погрешно мислам? Можеме да дискутираме за тоа на друга тема. На оваа сакам да ти го проверам IQ-то. Имаш? )
Океј де, јас другарите Македонци си ги викам „драги“ без никаква намера да направам грешка со името, убаво си ги знам и на имиња и на презимиња. Еве, без љутиш, ветувам дека од сега од милост ќе ти се обраќам само со Љутви (не знам зашто ми звучи како Албанска варијанта на Драги).Четвртата грешка ти е болдираното
Јас не сум Драги. И никогаш нема да бидам, сори. Драги е комшијата мој
Твојот задник може да посакува само да биде во моја сопственост. I choose my bitches, sorry )
Мораш да признаеш дека во секој случај МНОГУ подобро е да се замишљаш принц, отколку фактички да си дилерка. Или ороспија. Како и да е, нечија сопственост ))))
Добро зошто толку се правдате и се` сфаќате озбилно ко целта на темава е само еден обичен ремет, т.е. сеир, т.е. мајтап, како да го наречам уште? Во тема од 30 страници уште не сфаќате? Сфатете еднаш, аљоууууууу Или ви се заубај да ве реметиме? :baeh:Да, тоа ми е една од собините, лоши или добри, зависи како гледаш на нив
Напади, одбрани?! Камај, камај? На кој му е поголем?! Дем ит Принцу, јас мислев дека темава е за тролање, ама ајде по твое нека биде. Идам да присоберам некој камен за да не ми дојдеш на пенџере ноќеска!)))
Немав блага појма дека си Албанец, да бидам искрена... На Албански јас знам неколку пцовки и знам да кажам те сакам, ако си го мериме на таа основа))) Ни едното ни другото не мислам да ти го пишам за да одам контра со „нападите и одбраните“ нели... А башка сега ќе треба и повеќе од камења да соберам, чим е таква работата... Да не ми дојдеш на пенџер со калаш... (кидинггггг, не скокај! башка сам си го бараш со „јас сум Албанец а ти ме угнетуваш поради граматички грешки“ кукањата)
Чекам тема „дали секоја дилерка е ороспија“ и дур не видам муабет поткрепен со статистики, табели, курци, палци - не се ни трудам да ти реплицирам. Па нема да се заебаваме на темите што вака силно ме засегаат, мајке ми! АјЌу не барај кај мене, женка сум чунки
Океј де, јас другарите Македонци си ги викам „драги“ без никаква намера да направам грешка со името, убаво си ги знам и на имиња и на презимиња. Еве, без љутиш, ветувам дека од сега од милост ќе ти се обраќам само со Љутви (не знам зашто ми звучи како Албанска варијанта на Драги).
Фак
Како да признаам кога неам поим? Нит сум замислувала дека сум принц (пу, пу, Боже Чувај, бар во полот сум си сигурна) ни сум фактички дилерка или ороспија. А ти си некогаш бил фактички дилерка? Па направи споредба и заклучи што е подобро? хмммм, саундс најс! Нат))))
А не гледаш дека и та се заебава?Добро зошто толку се правдате и се` сфаќате озбилно ко целта на темава е само еден обичен ремет, т.е. сеир, т.е. мајтап, како да го наречам уште? Во тема од 30 страници уште не сфаќате? Сфатете еднаш, аљоууууууу Или ви се заубај да ве реметиме? :baeh:
Што очекуваш од женско.
Крис Рок: Ние мажите сме хендикепирани кога се работи за расправии со женско. Имаме потреба да има смисла тоа што го кажуваме. Женско како тамарава (паше, хехе) има потреба само да рече нешто, без врска, без почеток и крај.... Битно рече )
:placii: :placii: :placii:Гледам, 30 страни наназад... дека сте под тежок ремет, и дека не можите да се справите со то...
А ги глеам и твојте постој 30 страни нанзад... ама да не кажвам по многу (пошто не сум женско) ќе цитирам:
Не би сакал да оценувам твои особини, какви и да се. Сепак особинава ти е лоша. Кутриот Зевсус... Сега сваќам кој е мажот во вашата врска.Да, тоа ми е една од собините, лоши или добри, зависи како гледаш на нив
Темава не е за тролање а мене секако ми е поголем.Напади, одбрани?! Камај, камај? На кој му е поголем?! Дем ит Принцу, јас мислев дека темава е за тролање, ама ајде по твое нека биде.
Сега знаеш, да сум искрен...Немав блага појма дека си Албанец, да бидам искрена... На Албански јас знам неколку пцовки и знам да кажам те сакам, ако си го мериме на таа основа))) Ни едното ни другото не мислам да ти го пишам за да одам контра со „нападите и одбраните“ нели... А башка сега ќе треба и повеќе од камења да соберам, чим е таква работата... Да не ми дојдеш на пенџер со калаш... (кидинггггг, не скокај! башка сам си го бараш со „јас сум Албанец а ти ме угнетуваш поради граматички грешки“ кукањата)
Ич не чекај, ти гарантирам дека секоја дилерка е и ороспија. Статистики и табели нема да ти покажам, а курци и палци кај Зевсус.Чекам тема „дали секоја дилерка е ороспија“ и дур не видам муабет поткрепен со статистики, табели, курци, палци - не се ни трудам да ти реплицирам. Па нема да се заебаваме на темите што вака силно ме засегаат, мајке ми! АјЌу не барај кај мене, женка сум чунки
Ти твоите другари можеш да ги викаш како сакаш. Јас не сум ни Македонец, ниту пак твој другар. Ти кажав, Драги е комшијата, на погрешна врата тропаш.Океј де, јас другарите Македонци си ги викам „драги“ без никаква намера да направам грешка со името, убаво си ги знам и на имиња и на презимиња. Еве, без љутиш, ветувам дека од сега од милост ќе ти се обраќам само со Љутви (не знам зашто ми звучи како Албанска варијанта на Драги).
Фак ту.
Мама прв пат кога ме виде така ми рекла (смајли што трепка со очињата стои тука)Како да признаам кога неам поим? Нит сум замислувала дека сум принц (пу, пу, Боже Чувај, бар во полот сум си сигурна) ни сум фактички дилерка или ороспија. А ти си некогаш бил фактички дилерка? Па направи споредба и заклучи што е подобро? хмммм, саундс најс! Нат))))
Хаха, зошто по двапати да пишам ко можам само "цитирај" да притиснам? Или не знајш како правилно се користи то копче? :smir::placii: :placii: :placii:
Не можиш сам да кажиш?..