Мажи > жени

MkForces

тантара пантара
Член од
25 јануари 2007
Мислења
600
Поени од реакции
19
Вие со мозокот сте малце назад,созревате т.е почнувате да созревате накај 16-17 год. макар и таму не сте нешто нај нај.
И сепак сме попаметни од вас и на тие години... то ако сме попалави од вас тогаш, не значи дека сме и поглупи од вас :baeh::baeh:
И од кај дознавте дека сте попаметни?Се вадите со Никола Тесла:kesa:
Покрај многуте научници кои допринесле за светот, доволен е само тесла да се спомни во твојов случај.. пошто да не беше тој сеа немаше да седиш комфорно пред компјутер и да дудлаш на кајгана :smir:
а зошто тебе под никот ти пишува viva 4ever....hehe:pos:
А тебе зошто никот ти е како оние супите Маги?

Член од
1 февруари 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
И сепак сме попаметни од вас и на тие години... то ако сме попалави од вас тогаш, не значи дека сме и поглупи од вас :baeh::baeh:

Покрај многуте научници кои допринесле за светот, доволен е само тесла да се спомни во твојов случај.. пошто да не беше тој сеа немаше да седиш комфорно пред компјутер и да дудлаш на кајгана :smir:

А тебе зошто никот ти е како оние супите Маги?
оти јадам многу супи маги....:pos:

Член од
1 февруари 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
чекај тоа не оди така:pos: треба некој тест да се помини.
ма ја сум цврсто убедена и решена да одам до крај....вака шанса не се испушта:pos: :pos: :pos: се раѓа 1 у 100-те години:vozbud:

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
ма ја сум цврсто убедена и решена да одам до крај....вака шанса не се испушта:pos: :pos: :pos: се раѓа 1 у 100-те години:vozbud:
не бе не сум роден пред 100 години али ако сакаш тест адниме на мсн ќе ти пратам список:cug:

Член од
1 февруари 2007
Мислења
42
Поени од реакции
0
не бе не сум роден пред 100 години али ако сакаш тест адниме на мсн ќе ти пратам список:cug:
мсн неам,не знам како да го инсталирам,глупа сум...:pos: и сеа не ми врти...ке ме зимаш за жена или не....:icon_lol: ,мој ОПАСЕН, ХРАБАР, ЅВЕРУ..:pos: :pos: :pos:

P

Princ

Гостин
И така се роди нова љубов која беше крунисана со 3 здрави и живи деца...

BuSarCe

See My Profile
Член од
4 август 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
33
мсн неам,не знам како да го инсталирам,глупа сум...:pos: и сеа не ми врти...ке ме зимаш за жена или не....:icon_lol: ,мој ОПАСЕН, ХРАБАР, ЅВЕРУ..:pos: :pos: :pos:
со што да те земам само кажи?:)

Kajgana Shop

На врв Bottom