Како и многу членови што пишале коментар на темава пред мене, така и јас сметам дека се зависи од карактерот на луѓето а не од нивниот пол и дека е глупо да се генерализира, НО ова е мојот впечаток и се базира на она што го гледам околу мене.
Опкружена сум со долго-врскаџии (сегашни и бивши). Е, од сите тие што иделе долго и што раскинале порано или покасно се дознало зашо раскинале. А причина за тоа БЕЗ НИЕДЕН ИСКЛУЧОК секогаш било дека девојката престанала да го сака дечкото. И секогаш од кога ќе раскинат, машкото или по цела недела не се смее, или 2 дена не иде у школо, или ја моли да се смират или нешто слично. А девојката пошо нели она му раскинала и више не го сака за брзо време си наоѓа нов дечко... Ама ова се случило буквално на сите долги раскинати врски околу мене.
Значи од ова гледам дека машките подолго и посилно сакаат, а со тоа и повеќе патат а ние женските побрзо се заљубуваме ама и одљубуваме... Срам да ни е!!!
За себе не коментирам. Премногу ќе бидам субјективна а ако гледам објетивно ќе видам нешто што не можам сеа да го споделам со сите...