Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
дали кога ќе станите рано-рано фрлате 2-3 бардачиња вода пред порти и убаво го сметите дворот како би биле пример за комшиките ??

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.531
дали кога ќе станите рано-рано фрлате 2-3 бардачиња вода пред порти и убаво го сметите дворот како би биле пример за комшиките ??
Кога се будам рано, рано, рано, значи ијам голема желба ама не за метење оти дворој па ни порти ијам.

S

Stef Bachatero

Гостин
Зашто кога зборам перверзно кога сме сами ме сметате за лудак,а кога сме во кревет зборењето первезно е како дрога за вас?

Gregory9

Anonymous
Член од
12 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
296
Што повеќе ви се допаѓа? Спортист или музичар? И какво мислење имате за момците што тренираат било каква боречка вештина?

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Што повеќе ви се допаѓа? Спортист или музичар? И какво мислење имате за момците што тренираат било каква боречка вештина?
Боречките вештини можат да бидат супер работа, под услов да не ги применуваш на девојката:P
Од оние две категории, гласам за музичарот, под услов секое сабајле и секоја вечер да ми пее на увце:D

Gregory9

Anonymous
Член од
12 јануари 2013
Мислења
231
Поени од реакции
296
Боречките вештини можат да бидат супер работа, под услов да не ги применуваш на девојката:P
Од оние две категории, гласам за музичарот, под услов секое сабајле и секоја вечер да ми пее на увце:D
Фала богу дека не би ги применил на девојка, со нив само нежно! А сега ако некое машко лице прави проблеми може да го средиме. :)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.531
Оди одлучисе и двете работи се топ хмммм :pipi:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.369
Поени од реакции
7.139
шо ви стана со овие фејсбук игрициве,пто ви се незаменливи за ништо друго на овој свет ??

Kajgana Shop

На врв Bottom