Мажите прашуваат, жените одговараат

S

Stef Bachatero

Гостин
Не е неодлучност.

Гледате две чоколади, сигурно едната повеќе ви се допаѓа од другата. Или, она што ме интересира, гледате две машки, сигурно едниот повеќе ве интересира од другиот, но има причина зашто не се одлучите за едниот и го заборавите другиот...
Тест на издржливост,кој повеќе ќе издржи со нејзините игри,тој ќе ја има.
Глупа игра но ефективна да те привлече.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Тест на издржливост,кој повеќе ќе издржи со нејзините игри,тој ќе ја има.
Глупа игра но ефективна да те привлече.
Стеф бе, не се мешај секаде :)

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.369
Поени од реакции
7.139
ае жени кажувајте како да ја направам највкусната пастрмајлија :love:

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Не е неодлучност.

Гледате две чоколади, сигурно едната повеќе ви се допаѓа од другата. Или, она што ме интересира, гледате две машки, сигурно едниот повеќе ве интересира од другиот, но има причина зашто не се одлучите за едниот и го заборавите другиот...
Можеби има карактеристики кои ни се допаѓаат и кај едниот и кај другиот па затоа не може да се одлучиме и не знаеме што сакаме додека не преовладее нешто кај едниот или другиот.

П

Пепси_

Гостин
Јас и кажувам дека нешто е "така",она знае дека тоа е така,а вика дека не е така.

оти вика она така ?

Pep

Член од
1 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
21
Zosto koga ke vi kazeme oti ni se dopagate vie vednas mislete oti ke ve iskoristime i oti ve sakame samo za edna rabota.

O

onlya

Гостин
Zosto koga ke vi kazeme oti ni se dopagate vie vednas mislete oti ke ve iskoristime i oti ve sakame samo za edna rabota.
Па не сите размислуваат така но поголемиот дел може да се рече :) и јас размислувам така е не баш дека ќе ме искористите но некако ко навреда го земам тоа си мислам дека си играте мајтап со мене но како и да е. :) Најверојатно тоа е така поради неколку работи: Сме искомплексирани и крајно разочарани од самите себе си (ова сум јас :)), живееме во некој наш чуден свет кои ни ние не го разбираме, премногу сме поштени, самобендисани, сакаме да ве тестираме дали после првата корпа повторно ќе бидете со нас, се правиме важни пред другите па и пред вас дека не сме лесни а од внатре живи се јадеме зошто сме ве одбиле, сакаме да не молите (ова најчесто) итн. :D

кулинарство слабо........

кој прашак за перење ви е омилен ?
Персил :)

Pep

Член од
1 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
21
Па не сите размислуваат така но поголемиот дел може да се рече :) и јас размислувам така е не баш дека ќе ме искористите но некако ко навреда го земам тоа си мислам дека си играте мајтап со мене но како и да е. :) Најверојатно тоа е така поради неколку работи: Сме искомплексирани и крајно разочарани од самите себе си (ова сум јас :)), живееме во некој наш чуден свет кои ни ние не го разбираме, премногу сме поштени, самобендисани, сакаме да ве тестираме дали после првата корпа повторно ќе бидете со нас, се правиме важни пред другите па и пред вас дека не сме лесни а од внатре живи се јадеме зошто сме ве одбиле, сакаме да не молите (ова најчесто) итн. :D

Персил :)
Ok e ponekogas ve molime zatoa sto nekogas ve sakame iskreno ama vie glumite nedostizni i so toa pravite da ne vi obratime vnimanie ili vo kraen slucaj da "oladime"od vas a ako edno masko oladi od edna devojka toa e kraj:)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.646
Поени од реакции
31.868
Оти голем дел од девојчињата кога никој не ги рецка и се обидуваат да се самопофалат како тоа цел живот им е нареден небаре принцези се, па им фали само една работа и ја постираат една е..на песна? Ај погодете која?!
Иде ми, у животу иде миииииии..........оооо.
Мистерија од прв степен. Шо е то шо ги тера од внатре.

O

onlya

Гостин
Мене ме одбија на сопствен роденден јбг :icon_lol: Од втора упали
:eek: Леле па таа немала душа како можела на роденденот, можела барем да почека до наредниот ден, :) а ти па што после пак си се пробувал кај неа?
:)
Ok e ponekogas ve molime zatoa sto nekogas ve sakame iskreno ama vie glumite nedostizni i so toa pravite da ne vi obratime vnimanie ili vo kraen slucaj da "oladime"od vas a ako edno masko oladi od edna devojka toa e kraj:)
Па нормално не сте должни цело време да трчате по нас и да не молите. Никој не би сакал некој да моли или па да биде молен. :) Тоа што се правиме недостижни најверојатно е поради некоја причина од тие погоре или па вие сте толку неразбрани и досадни што тоа е единствениот начин да ве откачиме. :D
Но сепак не мора да значи дека е баш вака секој(а) различно си размислува и реагира. :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
:eek: Леле па таа немала душа како можела на роденденот, можела барем да почека до наредниот ден, :) а ти па што после пак си се пробувал кај неа?

Епа ако не пробав.. еве веќе 20 месеци ќе бев сингл како дрво

Kajgana Shop

На врв Bottom