Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
дали кога ќе станите рано-рано фрлате 2-3 бардачиња вода пред порти и убаво го сметите дворот како би биле пример за комшиките ??

дали кога ќе станите рано-рано фрлате 2-3 бардачиња вода пред порти и убаво го сметите дворот како би биле пример за комшиките ??

Кога се будам рано, рано, рано, значи ијам голема желба ама не за метење оти дворој па ни порти ијам.

Зашто кога зборам перверзно кога сме сами ме сметате за лудак,а кога сме во кревет зборењето первезно е како дрога за вас?

Што повеќе ви се допаѓа? Спортист или музичар? И какво мислење имате за момците што тренираат било каква боречка вештина?

Што повеќе ви се допаѓа? Спортист или музичар? И какво мислење имате за момците што тренираат било каква боречка вештина?

Боречките вештини можат да бидат супер работа, под услов да не ги применуваш на девојката:P
Од оние две категории, гласам за музичарот, под услов секое сабајле и секоја вечер да ми пее на увце:D

Боречките вештини можат да бидат супер работа, под услов да не ги применуваш на девојката:P
Од оние две категории, гласам за музичарот, под услов секое сабајле и секоја вечер да ми пее на увце:D
Фала богу дека не би ги применил на девојка, со нив само нежно! А сега ако некое машко лице прави проблеми може да го средиме. :)

Оди одлучисе и двете работи се топ хмммм :pipi:

шо ви стана со овие фејсбук игрициве,пто ви се незаменливи за ништо друго на овој свет ??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom