Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Што повеќе ви се допаѓа? Спортист или музичар? И какво мислење имате за момците што тренираат било каква боречка вештина?
Ехх, знам еден згоден дечко, ем спортист ем музичар, ама не можам да си го фанам за дечко :(

А за прашањево, јас сум мааалку повеќе за спортист. Кондиција е у питање :icon_mrgr:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.531

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.885
Поени од реакции
20.531
На толку многу слободни ,,цвеќиња" ти најде раце да занимаваш со игрици:P
Ја цвеќе си ијам, ама далеку ми е... зборев општо, треба поише да испраат глава тоа цвекенцата, многу некако незабележителни се :)

Македонеро

Домаќин
Член од
15 декември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
1.896
Ја цвеќе си ијам, ама далеку ми е... зборев општо, треба поише да испраат глава тоа цвекенцата, многу некако незабележителни се :)
Па ако ти е далеку цвеќето, има некои кои се поблизу, искористи ги поинвентивно рацете место на игрици:icon_mrgr: Шала, шала.

Член од
8 февруари 2013
Мислења
23
Поени од реакции
6
Јас имам едно прашање до сите... Кога маж и жена ке направат дете на кој му припаѓа детето повеќе на мажот или жената? и ке ве молам без одговори на двајцата подеднакво или несто слично. :D

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Ехх, знам еден згоден дечко, ем спортист ем музичар, ама не можам да си го фанам за дечко :(

А за прашањево, јас сум мааалку повеќе за спортист. Кондиција е у питање :icon_mrgr:
З. Илиев? Хахахахх

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
Де бе, Макфест, Ангели и демони.........

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Женско: Ни јас самата не знам што сакам...

Стварно не знаете или се правите дека не знаете?

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Женско: Ни јас самата не знам што сакам...

Стварно не знаете или се правите дека не знаете?
Одлично прашање.
Искрено - ми се има случено и ми се случува. Можда дека по карактер сум таква неодлучна за се'.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Одлично прашање.
Искрено - ми се има случено и ми се случува. Можда дека по карактер сум таква неодлучна за се'.
Не е неодлучност.

Гледате две чоколади, сигурно едната повеќе ви се допаѓа од другата. Или, она што ме интересира, гледате две машки, сигурно едниот повеќе ве интересира од другиот, но има причина зашто не се одлучите за едниот и го заборавите другиот...

Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.059
Поени од реакции
2.684
Не е неодлучност.

Гледате две чоколади, сигурно едната повеќе ви се допаѓа од другата. Или, она што ме интересира, гледате две машки, сигурно едниот повеќе ве интересира од другиот, но има причина зашто не се одлучите за едниот и го заборавите другиот...
Хм, па конкретно за примеров со машкиве, точно е дека има женски што веднаш знаат кој од нив двајцата ќе го изберат, ама обично им годи кога гледаат дека и на други им се привлечни и знае дека ако од одма се одлучи, автоматски го губи другиот удварач. А вака си игра и со двајцата и им ги прави тие филмови.
А имало е и пример кога и двајцата ќе ти се свиѓаат и не можеш да се одлучеш (она што ти го одговорив прво). Еден ден си викаш тој повеќе ми се допаѓа, добар е, кул е итн. А следниот ден за другиот го мислиш истото.
Не знам дали ти ја доловив поентата, прво мислев прашуваш општо за секакви работи, а потоа го спомена примерот со машките...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.332
Поени од реакции
15.595
Хм, па конкретно за примеров со машкиве, точно е дека има женски што веднаш знаат кој од нив двајцата ќе го изберат, ама обично им годи кога гледаат дека и на други им се привлечни и знае дека ако од одма се одлучи, автоматски го губи другиот удварач. А вака си игра и со двајцата и им ги прави тие филмови.
А имало е и пример кога и двајцата ќе ти се свиѓаат и не можеш да се одлучеш (она што ти го одговорив прво). Еден ден си викаш тој повеќе ми се допаѓа, добар е, кул е итн. А следниот ден за другиот го мислиш истото.
Не знам дали ти ја доловив поентата, прво мислев прашуваш општо за секакви работи, а потоа го спомена примерот со машките...
Примерот ми беше со машки, шо ми е гајле за чоколадите :pos:

Значи може да биде и тоа, и тоа... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom