...bash me interesira ova...
...situacija, vo diskoteka ste so 1000 luge so vasheto drushtvo...odednashka vi prioga mashko so nsmevka, i vi veli:
"samo sakav da ti kazam deka si najubava tuka od site curi sto se"
...pozdrav, i si odi...
...kako ke reagirate...???
Прво ако стигнам ќе му кажам "фала, знам", онака со насмевка да сфати дека се шалам и ми е мило за комплиментот. После тоа, што знам, ќе ми остави впечаток за добар дечко кој не се лигави и е пристоен и покрај тоа што сум му најубава, па ако сум слободна би му упатила уште некоја насмевка, а ако не, ќе продолжам да играм со дечкото ...
Hmmm, zosto pravite cudni faci na negoduvanje i slicno koga deckoto ke se nafati da vi plati eve na primer kafe? A nie mashkite bas sakame da gi frlame site pari na vasss!:kesa:
Не се устручавам пред дечкото за да ги има тие моменти кога правам фаци кои неможам да ги објаснам со зборови. Но кога вади пари да плати, еднаш викам ќе платам јас ... ако каже не, втор пат викам ќе платам јас ... ако каже повторно не, оставам да плати за таа тура, а наредната пак ќе се натегаме. Ако ме остави, плаќам се`, не само мојот дел ... смешно ми е собирање пари секој за себе ... културно ми изгледа секогаш кога еден ја плаќа сметката.