Скулгрл
Queen of the superficial::..
- Член од
- 17 јануари 2006
- Мислења
- 5.059
- Поени од реакции
- 69
Како де? Несфатлив ти е постот.Секогаш мислев дека Паца се викаш
Јас така те сфатив...
Како де? Несфатлив ти е постот.Секогаш мислев дека Паца се викаш
Јас така те сфатив...
Доволно е тоа шо кажа дека би прифатила без двоумење...само шо ти малку искомплицираКако де? Несфатлив ти е постот.
Премногу...кога некој веќе ти доверил нешто нема потреба да раскажуваш на некој друг.Колку сте кадарни да чувате одредени тајни што некој близок ви ги доверува вам ?
Лично не би можела. Сепак постојат и такви кои можат да ја прифатат и таа опција, тоа се личности кои можат да се адаптираат.дали би прифатиле да преминете да живеете од голем град во провинција заради вашиот сакан?
Ако имам сигурна работа, знам дека тоа ќе влијае добро врз мене како личност и нема да имам големи проблеми со адаптација.дали би прифатиле да преминете да живеете од голем град во провинција заради вашиот сакан?
Од радозналост?Зошто девојките понекогаш сакаат да знаат све ???
Секоја различно. Јас мислам дека не би прифатила.дали би прифатиле да преминете да живеете од голем град во провинција заради вашиот сакан?
Никогаш не сум издала нечија тајна.Колку сте кадарни да чувате одредени тајни што некој близок ви ги доверува вам ?
Не е доволно, бидејќи очигледно не ја сфати поентата на мојот пост.Доволно е тоа шо кажа дека би прифатила без двоумење...само шо ти малку искомплицира
Ја сфатив поентата,ама ти зеде здраво за готово.Не е доволно, бидејќи очигледно не ја сфати поентата на мојот пост.
Некст куешчн?
Ја сфатив поентата,ама ти зеде здраво за готово.
Можам да прочитам меѓуред...
Дали паднав на првата лекција од букварот?
Мене лично ми прави разлика.Поубаво ми било кога некој симпатичен ми дал комплимент, за разлика од некој што ми бил антипатичен.
Дали ви прави разлика кога комплимент ви дава симпатичен дечко во споредба со антипатичен?