Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Изгледа некој го гледал филмот "Непристоен предлог".

Инаку и палата ако сака нека ми даде,јас нема да го изнерверам дечкото,од причина што чим сум во врска со тој човек,го ценам,го почитувам,а пред се го сакам.
+ не сум јас некоја ..... па мене некој да ми плаќа.
Ако кажам НЕ,значи НЕ.

Кој ние комплицираме?Не бе,грешка си.:vozbud: :vozbud:
Реплицирам само на блондираното...
Девојки слични на твојот став многу брзо се покориле,затоа не можам да ти поверувам на твојот муабет.
Назнам од која причина тоа го кажуваат?дали од тоа што сакаат да покажат цврст став или пак самите се залажуваат:toe:

Девојки слични на твојот став многу брзо се покориле,затоа не можам да ти поверувам на твојот муабет.
Назнам од која причина тоа го кажуваат?дали од тоа што сакаат да покажат цврст став или пак самите се залажуваат:toe:

Значи одсекогаш сум била таква.Кога нешто ќе зацртам,или ако во нешто сум убедена,нема нешто да ме премисли.
Особено ако се работи за љубовта...кога јас сум заљубена,нема сила или пара да ме натера да направам некоја глупост и да ја изгубам љубовта која што ја имам.

Значи одсекогаш сум била таква.Кога нешто ќе зацртам,или ако во нешто сум убедена,нема нешто да ме премисли.
Особено ако се работи за љубовта...кога јас сум заљубена,нема сила или пара да ме натера да направам некоја глупост и да ја изгубам љубовта која што ја имам.

Се додека не разбереш дека љубовта ја измислиле комунистите да легнат без пари.

Една работа да ни биде јасна, не навредувам ниедна цура од форумов, ама тие што се шеткараат со старудии, не се типки кои што седат на форуми и дискутираат за филозофија :). Така да, тој процент иако е еднаков на 0 на форумов (или па не?) во реалност тој број е бајаги голем.
Зошто навреда, тоа е комлимент!

Се додека не разбереш дека љубовта ја измислиле комунистите да легнат без пари.

А тоа дека комунистите ја измислиле љубовта за да легнат без пари го измислиле тие што не се способни да си најдат ЉУБОВ,па затоа се вадат на комунистите.:jbg:

На некоја пропалица не и иде у љубовта и на крај ќе си рече:"Абе каква љубов,тоа го измислиле комунистите!"...без везе...:pf:
За се ви се комунистите криви...:pos:

Не сакаат да покажат ништо, ниту пак се залажуваат самите. Едноставно тоа е мислење кое го имаме и си држиме до своите уверувања и убедувања.:pipi:

Јас би прифатила таков предлог без двоумење, АКО И САМО АКО не го сакам типот со кој сум во врска. А бидејќи не влегувам во сериозна врска ако не го сакам, значи не би прифатила. Поубаво би ми било едно пишливо чоколатце од саканиот човек отколку палата од злато од некој непознат.

Пс.Блондирано :pos::pos::pos::pos:

Не сакаат да покажат ништо, ниту пак се залажуваат самите. Едноставно тоа е мислење кое го имаме и си држиме до своите уверувања и убедувања.:pipi:
кики чуј ме добро...чабе мудруваш кога не делуваш доволно убедливо:wink:

Јас би прифатила таков предлог без двоумење, АКО И САМО АКО не го сакам типот со кој сум во врска. А бидејќи не влегувам во сериозна врска ако не го сакам, значи не би прифатила. Поубаво би ми било едно пишливо чоколатце од саканиот човек отколку палата од злато од некој непознат.

Пс.Блондирано :pos::pos::pos::pos:
Немој да правиш да помислам дека за одредена сума ќе легниш со некој „непознат“самиот твој пост алудира на тоа...ако ти влегуваш во врска единствено со тој со го сакаш,спротивно на тоа ќе мораш да прифатиш 100,000 евра

Ама не се секирај,знам дека твоето тело е безценето:smir:

Немој да правиш да помислам дека за одредена сума ќе легниш со некој „непознат“самиот твој пост алудира на тоа...ако ти влегуваш во врска единствено со тој со го сакаш,спротивно на тоа ќе мораш да прифатиш 100,000 евра

Ама не се секирај,знам дека твоето тело е безценето:smir:
Aко те сфатив, Александра да не се викам.:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom