Мажите прашуваат, жените одговараат

D

Delux

Гостин
Изгледа некој го гледал филмот "Непристоен предлог".

Инаку и палата ако сака нека ми даде,јас нема да го изнерверам дечкото,од причина што чим сум во врска со тој човек,го ценам,го почитувам,а пред се го сакам.
+ не сум јас некоја ..... па мене некој да ми плаќа.
Ако кажам НЕ,значи НЕ.

Кој ние комплицираме?Не бе,грешка си.:vozbud: :vozbud:
Реплицирам само на блондираното...
Девојки слични на твојот став многу брзо се покориле,затоа не можам да ти поверувам на твојот муабет.
Назнам од која причина тоа го кажуваат?дали од тоа што сакаат да покажат цврст став или пак самите се залажуваат:toe:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Девојки слични на твојот став многу брзо се покориле,затоа не можам да ти поверувам на твојот муабет.
Назнам од која причина тоа го кажуваат?дали од тоа што сакаат да покажат цврст став или пак самите се залажуваат:toe:
Значи одсекогаш сум била таква.Кога нешто ќе зацртам,или ако во нешто сум убедена,нема нешто да ме премисли.
Особено ако се работи за љубовта...кога јас сум заљубена,нема сила или пара да ме натера да направам некоја глупост и да ја изгубам љубовта која што ја имам.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Значи одсекогаш сум била таква.Кога нешто ќе зацртам,или ако во нешто сум убедена,нема нешто да ме премисли.
Особено ако се работи за љубовта...кога јас сум заљубена,нема сила или пара да ме натера да направам некоја глупост и да ја изгубам љубовта која што ја имам.

Се додека не разбереш дека љубовта ја измислиле комунистите да легнат без пари.

Kvendolin

чупе од бурдите
Член од
24 март 2007
Мислења
1.003
Поени од реакции
75
Една работа да ни биде јасна, не навредувам ниедна цура од форумов, ама тие што се шеткараат со старудии, не се типки кои што седат на форуми и дискутираат за филозофија :). Така да, тој процент иако е еднаков на 0 на форумов (или па не?) во реалност тој број е бајаги голем.
Зошто навреда, тоа е комлимент!

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Се додека не разбереш дека љубовта ја измислиле комунистите да легнат без пари.

А тоа дека комунистите ја измислиле љубовта за да легнат без пари го измислиле тие што не се способни да си најдат ЉУБОВ,па затоа се вадат на комунистите.:jbg:

На некоја пропалица не и иде у љубовта и на крај ќе си рече:"Абе каква љубов,тоа го измислиле комунистите!"...без везе...:pf:
За се ви се комунистите криви...:pos:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Не сакаат да покажат ништо, ниту пак се залажуваат самите. Едноставно тоа е мислење кое го имаме и си држиме до своите уверувања и убедувања.:pipi:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Јас би прифатила таков предлог без двоумење, АКО И САМО АКО не го сакам типот со кој сум во врска. А бидејќи не влегувам во сериозна врска ако не го сакам, значи не би прифатила. Поубаво би ми било едно пишливо чоколатце од саканиот човек отколку палата од злато од некој непознат.

Пс.Блондирано :pos::pos::pos::pos:

D

Delux

Гостин
Не сакаат да покажат ништо, ниту пак се залажуваат самите. Едноставно тоа е мислење кое го имаме и си држиме до своите уверувања и убедувања.:pipi:
кики чуј ме добро...чабе мудруваш кога не делуваш доволно убедливо:wink:

D

Delux

Гостин
Јас би прифатила таков предлог без двоумење, АКО И САМО АКО не го сакам типот со кој сум во врска. А бидејќи не влегувам во сериозна врска ако не го сакам, значи не би прифатила. Поубаво би ми било едно пишливо чоколатце од саканиот човек отколку палата од злато од некој непознат.

Пс.Блондирано :pos::pos::pos::pos:
Немој да правиш да помислам дека за одредена сума ќе легниш со некој „непознат“самиот твој пост алудира на тоа...ако ти влегуваш во врска единствено со тој со го сакаш,спротивно на тоа ќе мораш да прифатиш 100,000 евра

Ама не се секирај,знам дека твоето тело е безценето:smir:

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Немој да правиш да помислам дека за одредена сума ќе легниш со некој „непознат“самиот твој пост алудира на тоа...ако ти влегуваш во врска единствено со тој со го сакаш,спротивно на тоа ќе мораш да прифатиш 100,000 евра

Ама не се секирај,знам дека твоето тело е безценето:smir:
Aко те сфатив, Александра да не се викам.:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom