Мажите прашуваат, жените одговараат

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
жената е многу паметно суштество добриот го искористува а во лошиот се заљубува ... ?

Ова во повеќето другарки познанички кои ги знам на овој начин истот се случува е сега ... одговорот на некој начин го имам но би сакал да слушнам и женско мислење колку е ова точно ... тоа е 1 прашање

2 Прашање зошто повеќето девојки возраст 23-24 години повеќето бараат маж кој има завршено факс кој има добра кола, кој има добра работа во добра фирма со приход или плата од минимум 700 евра и сл. и при тоа едноставно на некој начин бараат за сериозна врска ваков тип можеби нема да се заљубат во него едноставно нема да го сакаат со срце но едноставно онака ќе го свиѓаат зошто повеќето девојки ја користат оваа теза на моабетот од љубов не се живее ? :)

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
За првото, веројатно зависи во која фаза од животот сме. И јас кога бев тинејџерка се занесував по такви "лоши момци", што знам, на таа возраст има нешто секси во нив. Ама кога ќе ти дојде умот на место сфаќаш дека се што мжеш да имаш со некој таков е плитко, па мислам дека на крајот добриот победува. Барем во мојот случај.:)
А за второто прашање не можам да ти одговорам, не спаѓам во повеќето, ниту некогаш ме интересирале такви работи.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
За првото, веројатно зависи во која фаза од животот сме. И јас кога бев тинејџерка се занесував по такви "лоши момци", што знам, на таа возраст има нешто секси во нив. Ама кога ќе ти дојде умот на место сфаќаш дека се што мжеш да имаш со некој таков е плитко, па мислам дека на крајот добриот победува. Барем во мојот случај.:)
А за второто прашање не можам да ти одговорам, не спаѓам во повеќето, ниту некогаш ме интересирале такви работи.
Таа фаза е од 14 па до 20 години :)?
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 22:44 ---
Таа фаза е од 14 па до 20 години :)?

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Па зависи, кој како. Мене негде ме држеше до дваесет и една, после се опаметив малку.

Член од
22 февруари 2013
Мислења
13
Поени од реакции
12
A jas sakam da prasam dali e stvarno toa zasto mene licno ne mi se veruvase ama eden drugar mi ima kazuvano deka zenite prdele od vaginata?
Чудните звуци што ги прави вагината се означуваат со терминот gueef или gueefing. До појавата доаѓа кога за време на сексуалниот чин во вагината влегува премногу воздух, кој подоцна под дејство на притисок на пенисот излегува надвор во вид на чуден звук.
Но, навистина постојат вагини „што зборуваат“, така се наречени бидејќи по сексуалниот чин се слушаат звуци како прдење. Тоа може да и се случи на секоја девојка и воопшто не е чудно, единствената разлика е што не може да се спречат гасовите, а целата ситуација е смешна. Има многу мажи што сакаат да го слушнат овој звук, барем повеќето од жените имаат такво мислење бидејќи сметаат дека тоа е знак дека нивните вагини од задоволство и среќа зборуваат:rolleyes:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.775
Поени од реакции
8.037
Знаете што е најинтересно у целава ситуација, шо сите луѓе на интернет се праат ангели, и велат мене кола, пари итн... не ме занима. Љубовта само ми е важна. А во реалноста ситуацијата е другачије.

То никад не можам да го сфатам.

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Знаете што е најинтересно у целава ситуација, шо сите луѓе на интернет се праат ангели, и велат мене кола, пари итн... не ме занима. Љубовта само ми е важна. А во реалноста ситуацијата е другачије.

and the question is......?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.550
Поени од реакции
24.391

Шојма тука за сваќање. Се тука ангели до ангели, затоа е и форум.
Да требаше да се стават вистински слики и податоци друга песна ке се пееше.

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.775
Поени од реакции
8.037
and the question is......?
Повеќе се надоврзав со горната дискусија, а слободно можете и да ми одговорете, дали стварно ви е поважна љубовта од материјалното... или така се праете ангели низ нетов?

gata salvaje

matufa
Член од
2 декември 2011
Мислења
6.882
Поени од реакции
10.440
Повеќе се надоврзав со горната дискусија, а слободно можете и да ми одговорете, дали стварно ви е поважна љубовта од материјалното... или така се праете ангели низ нетов?
Jas licno za mene mozam da ti odgovoram, deka materijalnoto od nikogas ne mi bilo prioritet, osobeno ne pred ljubovta. Si odbrav partner vodejki se spored cuvstvata , a ne parite i sekogas vikam money comes and goes....denes gi imas utre moze ne, bitno e site da sme zdravi i zivi , na broj.

.Sky.

Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Јас го поставив скоро исто прашањето со надеж дека ќе се најде девојка која стварно ќе биде искрена и ќе каже а повеќето девојки ќе кажат или пак 98 % дека љубовта им е важна можеби да но кога би бирале повеќето би избрале човек кој има стабилна иднина кој има финансии отколку дечко со 18,000 денари примања и кој стварно ќе ги сака ... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom