Мажите прашуваат, жените одговараат

O

onlya

Гостин
Епа ако не пробав.. еве веќе 20 месеци ќе бев сингл како дрво
:) па добро :D што ни фали на нас самите :D се зезам :D сакав да кажам што не си пробал кај некоја друга ако оваа те одбила на роденденот ама друго пишав :D како и да е чим сте 20 месеци заедно продолжете си така и мило ми е што кај тебе успеало од втор пат :)

Оти голем дел од девојчињата кога никој не ги рецка и се обидуваат да се самопофалат како тоа цел живот им е нареден небаре принцези се, па им фали само една работа и ја постираат една е..на песна? Ај погодете која?!
Иде ми, у животу иде миииииии..........оооо.
Мистерија од прв степен. Шо е то шо ги тера од внатре.
Па најверојатно немаат самодоверба и мислат дека преку фалењето ќе се истакнат или па ќе го привлечат вниманието што знам. Да немаш ваква дома. :) Овие ти се неуспешен производ со успешна презентација :D

О|ивер シ

Анти.
Член од
14 октомври 2011
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.018
Немитекнувапрашање.

Што предизвикува одбивност на прв поглед кај вас ? Пример ако е грд ко пци. - Одма го одбивате ? Не му давате барем 1 % шанса ?

O

onlya

Гостин
Темава интересна била како не сум приметила порано :D

Немитекнувапрашање.

Што предизвикува одбивност на прв поглед кај вас ? Пример ако е грд ко пци. - Одма го одбивате ? Не му давате барем 1 % шанса ?
За ова во мое име ќе зборам пошто кај сите е различно :)

Тоа што цело време викаме дека изгледот нема никаква врска карактерот е битен се празни зборови барем кога станува збор за првиот пат. :) Мада битен е карактерот (посебно кога станува збор за подолги врски) но исто така и изгледот е многу битен. Ако тој личи буквално на плашило цел издупчен ишаран со една веѓа избричана, заби расипани и искршени, коса пола изгорена заплетена мрсна пола ја нема, висок метро и желба за растење, елегантно пополнет итн, а карактерно е душа мирен помирен амин не би сакала со него на кафе да седнам не па нешто друго да правам. Колку и да сака да биде добар ако тој мене ме плаши со неговиот изглед ја нема како да дознаам дека е добар пошто ќе бегам од него. Една (бивша) другарка викаше: Изгледот привлекува карактерот задржува. Не е битно дали се работи за машко или женско. Тоа и беше единственото паметно нешто што го имаше кажано :)

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Немитекнувапрашање.

Не мора да е толку грд за да предизвика одбивност, може на фаца да е убав, а да ми предизвика одбивност многу повеќе од тој што е погрд од него. Мене на пример повеќе ќе ми предизвика одбивност ако се понаша неколтурно:cautious:

Pinkie Pie

and Deedee
Член од
25 ноември 2009
Мислења
2.011
Поени од реакции
3.246
Zosto koga ke vi kazeme oti ni se dopagate vie vednas mislete oti ke ve iskoristime i oti ve sakame samo za edna rabota.
оти стварно така прајте и сигурно ако сте ни рекле така не сте мислеле дека за жени че не земите....ама ние сакаме да не искористите :sneaky:

Pep

Член од
1 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
21
Vie zenskite ste vo oblaci koga nekoj ke proba da vi se doblizi se ponasate ko princezi da ste a princovi i princezi ima samo vo bajkite.

Член од
7 октомври 2012
Мислења
53
Поени од реакции
19
Ај ве молам девојки одговорете ми на следниве две прашања
најомилен метод на мастурбирање
просечно време потребно да постигнете оргазам

Kajgana Shop

На врв Bottom