Mila Mina
❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
- Член од
- 12 ноември 2011
- Мислења
- 649
- Поени од реакции
- 712
ау све фраеришта на форумов јаки је*ачи аууПрашај го, ако несака милум ќе мора силум со мене.

ау све фраеришта на форумов јаки је*ачи аууПрашај го, ако несака милум ќе мора силум со мене.
Јас сум сигурна дека дечко ми знае многу добро кога ќе свршам, не гледам зошто по ѓаволите да го кријам тоа. А и не познавам девојка која го криеЗашто никогаш не признавате кога ќе свршите и зашто воопшто мислите дека ние тоа не го приметуваме.?
Ако некој ми предложи сељачки (цуцо, мацо, срц, женцка) ќе го одбијам па што сака нека биде. Насмевка многу подобро влијае, а и најнормален муабет. Како што вие сакате да ловите, сакаме и ние. Некој што туку така можеме да го плеснеме, или се пали како млад мајмун... не е баш атрактивенКако да ви се пристапи и да ви се понуде културно и дискретно секс,и дали би прифатиле доколку и вам ви се сака или ќе глумите лудило ради его буст ?
Јок. Треба да игра на картата ,, не сум заинтересиран,,. И да, да не спиел со пола град. Колку што тебе ти е атрактивна комшиката што спиела со сите, освен со тебе, толку и на нас типот што спиел со секоја.....Значи ако му се секса на човек у македонија треба прво да "бара" женска,а потоа да чека 1-2 години да и се присака на неа па да сеска. Ау
Да, но само ако е еден денЛејдисДали на еден ден би сакале да бидете машко и што би направиле тој ден.
Во моментов солзи ми течат од смеењеДа, но само ако е еден денНејќам повеќе.
Ќе мочам едно 20 пати, зошто ќе ми биде интересно да стојам и да мочам, и ќе одам дефинитивно на некаков тренинг, да гледам 20 голи мажи околу мене во соблекувална.
ЛејдисДали на еден ден би сакале да бидете машко и што би направиле тој ден.
Алат. Но тој доаѓа после многу други поважни работи.Што ви е поважно.. голем алат или длабок џеб?
Нормално, само "длабокиот џеб" да не спаѓа во другите поважни работи..Алат. Но тој доаѓа после многу други поважни работи.
Што ви е поважно.. голем алат или длабок џеб?
Па добро, скоро и да нема нешто што не е релативно - рекол чичко Ајнштајн..што можеш со алатот неможеш со парите, што можеш со парите неможеш со алатот
релативно е, едно ти треба а после друго и ја сега вагам ама исто требаат, релативно е
па едното го имам другото не сигурно ке го барам тоа што го немамПа добро, скоро и да нема нешто што не е релативно - рекол чичко Ајнштајн..
Но сепак бараме конкретен одговор... ве молам!![]()
Ајде ајде се јави ти, сега пропушти шанса и молчи... стари финти нови будали.ау све фраеришта на форумов јаки је*ачи ауу![]()
Ептен сакам. За да одморам. Не ме сфаќајте погрешно одма, не мислам дека сте глупави, него тоа се однесува дека кај машките црното е црно, белото бело, синото е сино. А жените, меѓу кои спаѓам и јас, све живо мора да анализираат. Ако дојдат сепак до заклучок дека белото е бело, мора да се дознае зошто белото е бело. И тоа понекогаш (читај најчесто) изморува. Машките се поедноставни (освен исклучоците кои секако јас ги знам, инаку не иде) и водат поедноставен живот и сакам бар на еден ден и јас да имам таков живот.ЛејдисДали на еден ден би сакале да бидете машко и што би направиле тој ден.