Мажите прашуваат, жените одговараат

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
1. Дали сте дозволиле секс у менструација?
-ако сте дозволиле дали е болно или ... ?
2. Дали некоја од вас имала у вечер над 14 пати секс?
-ако сте имале дали е мачно или ... ?
3. Кога се бањате после секс, си ја миете со посебни препарати или сапун да рине внатре?
Девојки, што повеќе одговори подобредојдени се.
Данлош, браво за прашањата.

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Лејдис :) Дали на еден ден би сакале да бидете машко и што би направиле тој ден.
Ја не би сакала да сум машко ни една минута;) Али ако би, претпоставувам дека би сакала да напредувам побрзо во кариера пошто на жените им е потешко да се докажуваат.Би ја искористала можноста што сум машко да бидам успешен менаџер и брзо напредувам;)
--- надополнето: 12 декември 2011 во 14:25 ---
Што ви е поважно.. голем алат или длабок џеб?
Алат можеш да најдеш лесно:D;) А кеш неможеш баш така :icon_mrgr: Не се пропушта тоа :icon_mrgr: Се шалам глупо е прашањето НЕ СЕ БИРА ПОМЕЃУ ТИЕ ДВЕ РАБОТИ ! Пошто е дебилно да правиш селекција на партнер поради глупост тешка! Али сите жени не се исти;)
--- надополнето: 12 декември 2011 во 14:31 ---
Ајде ајде се јави ти, сега пропушти шанса и молчи... стари финти нови будали.:D
АУу да заборавив у пп ми нудеше секс дааа заборавив па затоа реков е*ачи има јаки овде:icon_mrgr::icon_mrgr:

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Дали некоја од вас верува во озборувањата од другите, како на пр: овој е таков, ваков и слично и што би рекле за оние кои подлегнуваат на тие озборувања.?

Дали знаете во денови жената е најплодна по доаѓањето на месечниот циклус.?

Дали се вљубувате во човекот или се вљубувате во неговите финансиски способности.?

Дали верувате на љубов од прв поглед .?

Што мислите за луѓето кои се во брак а се запознале преку некоја од социјалните мрежи .?

На што сте способни то ест што би направиле за оној кој го сакате вистински .?

Како реагирате на зборот: Те сакам, што всушност тој збор значи за вас и колку често би сакале да го слушате.?

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Дали некоја од вас верува во озборувањата од другите, како на пр: овој е таков, ваков и слично и што би рекле за оние кои подлегнуваат на тие озборувања.?
Хм, секој слуша оговарања, ги слушам и јас, но краен заклучок носам откако ќе ја запознаам личноста. Секој човек има различни пристапи со различни луѓе.

Дали знаете во денови жената е најплодна по доаѓањето на месечниот циклус.?
14-18 ден мислам дека.

Дали се вљубувате во човекот или се вљубувате во неговите финансиски способности.?
Не можеш да сакаш предмет, се разбира дека се заљубува човек во човек. Љубовта кога доаѓа не прашува такви прашања, не ја интересира ништо освен срцето на саканата личност, а се останато, не е љубов.

Да, реткост, али постои.

Што мислите за луѓето кои се во брак а се запознале преку некоја од социјалните мрежи .?
Има некои успешни примери, но тие се само исклучокот од правилото, дека на интернет не можеш да запознаеш сродна душа затоа што секој може да измисли виртуелен идентитет и да се прави нешто што не, автоматски и врската подоцнежна е изградена на погрешни темели.

Да бидам безусловна поддршка, да сакам безусловно, да се предадам целосно на тој што го сакам, без прашања и потпрашање. Да се борам за се тоа да опстане. Во суштина, не сум толку силна на зборови кога сум со некој, самите дела покажуваат колку го сакам.

Како реагирате на зборот: Те сакам, што всушност тој збор значи за вас и колку често би сакале да го слушате.?
Се уште го чекам денот кога ќе го чујам тоа, кога некој во лице ќе ми каже дека ме сака. До тогаш не знам како би реагирала....Некој што не бил сакан, не знае какво е чувството и како би реагирал. :)
Сакам да го слушнам, ама таква ми е среќата... (мудро молчам, не сакам Марфи да се појави од некаде)

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
14-18 ден мислам дека.
Блиску си, измеѓу 13 и 16 ден, тоа се најплодните денови ,ова го научив од една книга, анатомија на луѓето или слично нешто беше.

Прашањето не беше нешто посебно само сакав да видам колку вие што се трудите да пишувате одговори овде знаете за себеси, и искрено не сум задоволен од одговорот, како може јас да знам повеќе за жените а ти да не знаеш за себеси, прво треба да си научиш за себеси па потоа да даваш одговори на посериозни прашања .

Али Ок, еве поправен:

Ако ти касни 2,4 или 7 дена што е причината за тоа, бременост или нешто друго .?

Како жените знаат дека се бремени и кога дознаваат за тоа, колку денови треба да нема циклус за да утврди дека е бремена.?

Се трудев да научам нешто за жените порано за да бидам подобар љубовник, така дојдов и до овие работи.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Блиску си, измеѓу 13 и 16 ден, тоа се најплодните денови ,ова го научив од една книга, анатомија на луѓето или слично нешто беше.

Прашањето не беше нешто посебно само сакав да видам колку вие што се трудите да пишувате одговори овде знаете за себеси, и искрено не сум задоволен од одговорот, како може јас да знам повеќе за жените а ти да не знаеш за себеси, прво треба да си научиш за себеси па потоа да даваш одговори на посериозни прашања .

Али Ок, еве поправен:

Ако ти касни 2,4 или 7 дена што е причината за тоа, бременост или нешто друго .?

Како жените знаат дека се бремени и кога дознаваат за тоа, колку денови треба да нема циклус за да утврди дека е бремена.?

Се трудев да научам нешто за жените порано за да бидам подобар љубовник, така дојдов и до овие работи.
И што ако сум утнала? Као демек ова е испит, па ми даваш поправен? Ако јас не знам за моето тело, тоа е моја работа, и сигурно не е моја работа ти дали ќе си задоволен или не од одговорот. Можев на google да најдам одма за две секунди, ама решив да си пишам без мамење. Ама ако ти ископирав и преведев од википедија тогаш тоа ќе беше подобро нели?

И не, не ти ги одговарам следните прашања, иако ги знам одговорите, чисто само заради твојот однос. Не сум јас на испит по анатомија.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Да, но само ако е еден ден :) Нејќам повеќе.
Ќе мочам едно 20 пати, зошто ќе ми биде интересно да стојам и да мочам, и ќе одам дефинитивно на некаков тренинг, да гледам 20 голи мажи околу мене во соблекувална.
И мораш обавезно да си го издркаш еднаш :D

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
И што ако сум утнала? Као демек ова е испит, па ми даваш поправен? Ако јас не знам за моето тело, тоа е моја работа, и сигурно не е моја работа ти дали ќе си задоволен или не од одговорот. Можев на google да најдам одма за две секунди, ама решив да си пишам без мамење. Ама ако ти ископирав и преведев од википедија тогаш тоа ќе беше подобро нели?

И не, не ти ги одговарам следните прашања, иако ги знам одговорите, чисто само заради твојот однос. Не сум јас на испит по анатомија.
Одбегнувањето на одговорите не се смета како,лута или лут сум ти па нема да ти одговорам, туку како незнам, а за да се извадат луѓето од ситуацијата во која се нашле наоѓаат изговори како твојот, нема да ти одговорам поради твојот однос.

Не е срамота да кажеш дека не знаеш срамота е да незнаеш а да ги убедуваш другите дека знаеш.

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Одбегнувањето на одговорите не се смета како,лута или лут сум ти па нема да ти одговорам, туку како незнам, а за да се извадат луѓето од ситуацијата во која се нашле наоѓаат изговори како твојот, нема да ти одговорам поради твојот однос.

Не е срамота да кажеш дека не знаеш срамота е да незнаеш а да ги убедуваш другите дека знаеш.
Дечко, да сакав да ги убедувам другите дека знам, ќе си отворев Гугл и се што сакав ќе ти напишев тука. Јас знам барем дека секогаш сум искрена во одговорите. Мене ме нервира твојот однос и твоето право да даваш коментари за мене, кога ни твојот одговор не е целосно точен. Инаку ако толку мислиш дека не знам, ќе ти одговорам:
Не, ако касни еден-два дена, недела дена, не значи дека девојката е трудна, каснењето на менструацијата најчесто е резултат на стрес, настинка, во најголем дел од времето е производ на психа. И инаку тоа колку време немаш добиено менструација за потврда дека девојката е трудна, Може првите, два месеци да е трудна, а да добива менструален циклус, а може и не. Значи има многу разлика од едно до друго женско тело. И кажи ми ти оооооооо голем експерту, кај оние девојки кои имаат проблем со менстурацијата, на пример им доаѓа еднаш на 3 месеци, како ќе оди овулацијата? Твоите бројки беа за нормален месечен циклус што трае 28 дена, ама не е така кај сите девојки, затоа има и посебни пресметки за тоа кога е овулацијата.

Член од
13 мај 2010
Мислења
569
Поени од реакции
437

А знаеш што значи твојот претходен пост? Дека си толку самоуверен, што ти смета да видиш колку глупаво изгледа таа твоја ароганција. Смешно е да тврдиш такви работи.

И не, одбегнувањето на одговорите не е секогаш последица на незнаење.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
1. Инспириран од песната сакам да ве прашам како препознавате лигав тип?
2. Дали досега сте фаќале мажи за да видете дали се набилдани ?
3. Зошто сакате да фаќате машко за задник, а несакате да ве фаќаат мажи за вашиот задник?
4. Што подразбидате под манијак?
5. Како предпознавате добар љубовник?

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Па види каде има чад има и оган али не мора да значи...Али ако слушам многу лоши муабети за него ќе се замислам да сама испитам што е како е....А здраво за готово не земам никаква информација додека сама не дознаам:)А тие што потклекнуваат многу им значи мислењето од околината и едноставно НЕМААТ МОЗОК!:)
Неможеш да се вљубиш во пари на некој, можеш само да го искористуваш и глумиш лудило дека го "сакаш" Зборам за спознорушите...Нормално дека во човекот се вљубувам!!;)
Да верувам дека постојат искри некоја необјаслива хемија и привлечност на прв поглед....Според мене, без таа хемија нема да има ништо меѓу нас и ако и понатаму се дружиме-џабе.....Мора фатална привлечност на почеток иначе ќе биде на сила ако после наоѓаме работи кои ни се допаѓаат;) Првата искра е важна и те како по мое!
Како прво тие САКАЛЕ да запознаат некоја, чим се опуштиле во такви муабети ......Знаеш како викаат се што бараш и ќе најдеш;) Оној кој не бара и е среќен со брачниот партнер нема ни да се опушта у такви муабети на нет...И ќе нема време покрај жената која ја сака и и посветува внимание........Тоа е почеток на развод по мое...
Уф тоа не се ни размислува кога се сака вистински просто скоро СВЕ правиш за него....Но ако е возвратена љубовта!;) Ако и он се прави за мене ..онда ми отвара простор да и јас ги прејдам границите и се жртвувам за него во нешто......Љубовта не прашува, таа те тера така да правиш!:) Збориме за вистинска љубов....
Мене ми значи кога знам дека го МИСЛИ и ОСЕЌА тоа..А ако знам дека е исфорсирано,пренагласено или не го мисли и осеќа онда ми е ОДВРАТНО еднаш да го чујам а не па често!......Значи од СРЦЕ сакам и по цел ден да слушам Те сакам не ми смета воопшто ми годииииии и убавооо ми ееее кога слушамм:love: :pipi: Кога го сакам и јас нормално....овака еднострано нејќам...
--- надополнето: 12 декември 2011 во 22:13 ---
Добар танчер добар љубовник?
ДА! Џускање по клубови и те како открива дали е страствен и добар во кревет! Има врска со ритамот и BODY MOVEMENTS !:)

nescafe

за освестување
Член од
27 август 2009
Мислења
604
Поени од реакции
277
Дечко, да сакав да ги убедувам другите дека знам, ќе си отворев Гугл и се што сакав ќе ти напишев тука. Јас знам барем дека секогаш сум искрена во одговорите. Мене ме нервира твојот однос и твоето право да даваш коментари за мене, кога ни твојот одговор не е целосно точен. Инаку ако толку мислиш дека не знам, ќе ти одговорам:
Не, ако касни еден-два дена, недела дена, не значи дека девојката е трудна, каснењето на менструацијата најчесто е резултат на стрес, настинка, во најголем дел од времето е производ на психа. И инаку тоа колку време немаш добиено менструација за потврда дека девојката е трудна, Може првите, два месеци да е трудна, а да добива менструален циклус, а може и не. Значи има многу разлика од едно до друго женско тело. И кажи ми ти оооооооо голем експерту, кај оние девојки кои имаат проблем со менстурацијата, на пример им доаѓа еднаш на 3 месеци, како ќе оди овулацијата? Твоите бројки беа за нормален месечен циклус што трае 28 дена, ама не е така кај сите девојки, затоа има и посебни пресметки за тоа кога е овулацијата.
Нормална особа 28 дена, плус минус 2 до 5 дена, девојка со огромен проблем 3 месеца.
Можеш ли да најдеш само една која има свои деца а која претходно добивала на секои 3 до 5 месеци .?
А знаеш што значи твојот претходен пост? Дека си толку самоуверен, што ти смета да видиш колку глупаво изгледа таа твоја ароганција. Смешно е да тврдиш такви работи.

И не, одбегнувањето на одговорите не е секогаш последица на незнаење.
Да знам дека сум самоуверен, барем досега мојата самоувереност никогаш не ме издала, барем во 95% од случаите сум бил во право.
И тоа знам но исто така во најголем дел одбегнувањето на одговорите и свртување на дијалогот во друга насока е последица на незнаење .

Без лутење, форумов не е за карање, воопшто не планирам да се карам со особи од форум на кои освен ник ништо друго незнам за нив.

Пропалица

Мртов/а
Член од
25 јуни 2011
Мислења
2.866
Поени од реакции
1.406
1. Инспириран од песната сакам да ве прашам како препознавате лигав тип?
2. Дали досега сте фаќале мажи за да видете дали се набилдани ?
3. Зошто сакате да фаќате машко за задник, а несакате да ве фаќаат мажи за вашиот задник?
4. Што подразбидате под манијак?
5. Како предпознавате добар љубовник?
Ќе се само цитирам ејјј мене ќе ме заборавете со душа чекам да ми одговорете(y)
инаку стеф ќе треба да дојдам кај тебе на часови по балетански науки !

Kajgana Shop

На врв Bottom