Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто никогаш не признавате кога ќе свршите и зашто воопшто мислите дека ние тоа не го приметуваме.?

Јас сум сигурна дека дечко ми знае многу добро кога ќе свршам, не гледам зошто по ѓаволите да го кријам тоа. А и не познавам девојка која го крие o_O
--- надополнето: Dec 12, 2011 1:20 AM ---
Како да ви се пристапи и да ви се понуде културно и дискретно секс,и дали би прифатиле доколку и вам ви се сака или ќе глумите лудило ради его буст ?

Ако некој ми предложи сељачки (цуцо, мацо, срц, женцка) ќе го одбијам па што сака нека биде. Насмевка многу подобро влијае, а и најнормален муабет. Како што вие сакате да ловите, сакаме и ние. Некој што туку така можеме да го плеснеме, или се пали како млад мајмун... не е баш атрактивен :)
--- надополнето: Dec 12, 2011 1:22 AM ---
Значи ако му се секса на човек у македонија треба прво да "бара" женска,а потоа да чека 1-2 години да и се присака на неа па да сеска. Ау

Јок. Треба да игра на картата ,, не сум заинтересиран,,. И да, да не спиел со пола град. Колку што тебе ти е атрактивна комшиката што спиела со сите, освен со тебе, толку и на нас типот што спиел со секоја.....

Лејдис :) Дали на еден ден би сакале да бидете машко и што би направиле тој ден.

Лејдис :) Дали на еден ден би сакале да бидете машко и што би направиле тој ден.

Да, но само ако е еден ден :) Нејќам повеќе.
Ќе мочам едно 20 пати, зошто ќе ми биде интересно да стојам и да мочам, и ќе одам дефинитивно на некаков тренинг, да гледам 20 голи мажи околу мене во соблекувална.

Да, но само ако е еден ден :) Нејќам повеќе.
Ќе мочам едно 20 пати, зошто ќе ми биде интересно да стојам и да мочам, и ќе одам дефинитивно на некаков тренинг, да гледам 20 голи мажи околу мене во соблекувална.

Во моментов солзи ми течат од смеење :pos: Ти си шлакната и крај :)(y)

ке си легам цел ден "љубави ај едно кафе", а што ке вечеравме денес и на крај еј зашто макарони баш ми се јадеа шпагети и пресолени ти беа:mad::mad:
на крај ке си подремнам и па ке си легнам-)

Алат. Но тој доаѓа после многу други поважни работи.
Нормално, само "длабокиот џеб" да не спаѓа во другите поважни работи..
Во спротивно, не се прифаќа одговорот ;)

Што ви е поважно.. голем алат или длабок џеб?

што можеш со алатот неможеш со парите, што можеш со парите неможеш со алатот
релативно е, едно ти треба а после друго и ја сега вагам ама исто требаат, релативно е

што можеш со алатот неможеш со парите, што можеш со парите неможеш со алатот
релативно е, едно ти треба а после друго и ја сега вагам ама исто требаат, релативно е

Па добро, скоро и да нема нешто што не е релативно - рекол чичко Ајнштајн..
Но сепак бараме конкретен одговор... ве молам! :)

Па добро, скоро и да нема нешто што не е релативно - рекол чичко Ајнштајн..
Но сепак бараме конкретен одговор... ве молам! :)

па едното го имам другото не сигурно ке го барам тоа што го немам;)

1. Дали сте дозволиле секс у менструација?
-ако сте дозволиле дали е болно или ... ?
2. Дали некоја од вас имала у вечер над 14 пати секс?
-ако сте имале дали е мачно или ... ?
3. Кога се бањате после секс, си ја миете со посебни препарати или сапун да рине внатре?

Ептен сакам. За да одморам. Не ме сфаќајте погрешно одма, не мислам дека сте глупави, него тоа се однесува дека кај машките црното е црно, белото бело, синото е сино. А жените, меѓу кои спаѓам и јас, све живо мора да анализираат. Ако дојдат сепак до заклучок дека белото е бело, мора да се дознае зошто белото е бело. И тоа понекогаш (читај најчесто) изморува. Машките се поедноставни (освен исклучоците кои секако јас ги знам, инаку не иде) и водат поедноставен живот и сакам бар на еден ден и јас да имам таков живот. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom